Nieuwe dramaserie Het A-woord vanaf maandag te zien op NPO 1

Nieuwe dramaserie Het A-woord vanaf maandag te zien op NPO 1
Leven met een autistisch kind

Kijktip :

Vanaf maandag 21 september is de nieuwe Nederlandse dramaserie Het A-woord te zien op NPO 1. Hierin volgen we Mariël en haar man, die samen hun zoon Sam opvoeden. Die luistert het liefst de hele dag naar muziek via zijn koptelefoon, en zingt moeiteloos de ingewikkeldste teksten mee.

Het A-woord gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Autisme
De ouders van Sam vinden het allemaal geen probleem - volgens hen heeft ieder kind zo zijn eigenaardigheden - maar de familie denkt dat er wel degelijk meer aan de hand is met de jongen. Als moeder Mariël en vader Teun uiteindelijk toch besluiten om Sam te laten testen, blijkt de diagnose onomkeerbaar autisme te zijn. Dat nieuws slaat in als een bom.

Ontroerend
Mariël (gespeeld door Lies Visschedijk) en Teun (Guy Clemens) proberen het a-woord zoveel mogelijk te vermijden, maar ondanks hun goedbedoelde, ontroerende en bij vlagen hilarische pogingen het beste voor Sam te doen, ontkomen ze er toch niet aan. Ze moeten accepteren dat het leven niet altijd maakbaar is en dat de norm niet altijd de norm hoeft te zijn.

De nieuwe dramaserie Het A-woord is vanaf maandag 21 september wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het A-woord terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Het A-woord vanaf maandag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen