Hilarische serie Who Is America? vanaf maandag 21 september te zien op NPO 3

Hilarische serie Who Is America? vanaf maandag 21 september te zien op NPO 3
Sacha Baron Cohen creëert iconische personages

Kijktip :

Vanaf maandag 21 september is de hilarische serie Who Is America? opnieuw te zien op NPO 3 - ongetwijfeld met de komende Amerikaanse verkiezingen in het achterhoofd. In de serie kruipt Sacha Baron Cohen in de huid van verschillende iconische personages, om vervolgens belangrijke figuren te interviewen.

Who Is America? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Borat
Sacha Baron Cohen heeft door de jaren heen furore gemaakt met personages als Ali G, Borat en Brüno, waarmee hij nietsvermoedende passanten keihard in de maling nam. De Britse komiek doet hetzelfde in de serie Who Is America?, maar dit keer kruipt hij in de huid van niet minder dan zes verschillende personages. Daarmee verkent hij de verschillende individuen van Amerika, van beruchte figuren tot onbekenden in het politieke en culturele spectrum, allemaal even uniek.

Tekst gaat verder onder video's.

Bernie Sanders
In de eerste aflevering interviewt Baron Cohen in de gedaante van Billy Wayne Ruddick, jr. de voormalige presidentskandidaat Bernie Sanders. Die krijgt een aantal praktische tips van Ruddick over welvaartsverdeling, die echter kant noch wal raken. Ook verkleed Baron Cohen zich als de Israëlische kolonel Erran Morad, die wapenlobbyisten en congresleden wat ideeën aan de hand doet om de veiligheid te vergroten.

De serie Who Is America? is vanaf maandag 21 september wekelijks om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who Is America? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische serie Who Is America? vanaf maandag 21 september te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen