Tour de France etappe 20 (Lure - La Planche de Belle Filles) live op tv en online

Tour de France etappe 20 (Lure - La Planche de Belle Filles) live op tv en online
Tijdschema: start belangrijkste renners

Sport :

De kaarten zijn geschud en gedeeld en de eerste kaarten zijn op tafel gelegd. In de hand zijn de kaarten voor Primoz Roglic, kopman van Jumbo-Visma, het beste. Maakt de Sloveen het af in de slottijdrit, of heeft een van zijn concurrenten nog een troef in handen? De 20ste etappe is te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén (Sporza) en online te kijken op de Eurosport Player en via een livestream op Gids.tv.

Bekijk het complete tijdschema en de start van alle uitzendingen verderop in dit artikel.

Lure - La Planche de Belle Filles
De tijdrit over ruim 36 kilometer start in Lure. Over 15 kilometer is de tijdrit redelijk vlak, daarna begint het klimmen met stijgingspercentages tot een procent of 5. In de laatste drie kilometer van de tijdrit is het echt klimmen: de Planche de Belle Filles gaat met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,1% als categorie 1-berg door het leven.

Lees hier op welke zenders je de Tour de France kunt kijken.

Favorieten
De chauvinisten onder ons schrijven maar één naam op voor de etappe van vandaag: Tom Dumoulin. Uit diezelfde ploeg kun je ook gele truidrager Primoz Roglic en alleskunner Wout van Aert opschrijven. Vlak ook de drager van de bollentrui, Tadej Pogacar, ook niet uit. Voor de echte outsiders: Lennard Kämna en Daniel Felipe Martínez hebben beide een etappe gewonnen en kunnen ook een aardige tijdrit rijden.

Bekijk ook het complete overzicht van klassementen, winnaars en uitvallers.

Volledig tijdschema

  • 13.00 uur: start eerste renner
  • 13.10 uur: start uitzendingen
  • 16.36 uur: start Wout van Aert
  • 16.50 uur: start Richard Carapaz (bolletjestrui)
  • 16.58 uur: start Tom Dumoulin
  • 17.12 uur: start Tadej Pogacar
  • 17.14 uur: start Primoz Roglic
  • ± 18.10 uur: finish laatste renner

De twintigste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 19 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Online kun je de etappe volgen via de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten van de etappe vind je ook op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 20 (Lure - La Planche de Belle Filles) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen