Tour de France etappe 21 (Mantes-la-Jolie - Parijs) live op tv en online

Tour de France etappe 21 (Mantes-la-Jolie - Parijs) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peleton?

Sport :

Alles is gisteren tijdens de tijdrit beslist: Tadej Pogacar mag met zijn UAE-ploeg de champagne opentrekken na een bizarre beslissende etappe. Dat gaan ze dan ook doen, onderweg naar Parijs. De laatste etappe is te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén (Sporza) en online te kijken op de Eurosport Player en via een livestream op Gids.tv.

Bekijk het complete tijdschema en de start van alle uitzendingen verderop in dit artikel.

Mantes-la-Jolie - Parijs
De slotetappe van de Tour de France is, zoals nu alweer een tijdje traditie is, niet moeilijk. Er moet genoeg ruimte zijn voor feest, champagne en gesprekjes tussen de renners die naar alle waarschijnlijkheid hun Tour uitrijden. Er is nog één colletje van de vierde categorie en één tussensprint te vinden. Na 67 kilometer fietsen zijn de renners de Champs-Elysees voor het eerst gepasseerd.

Lees hier op welke zenders je de Tour de France kunt kijken.

Favorieten
Uiteraard zijn de overgebleven sprinters de grote favorieten voor de eindoverwinning. Dat zijn er dit jaar verrassend veel: groene truidrager Sam Bennett, Caleb Ewan, Alexander Kristoff, Peter Sagan en de Nederlander Cees Bol zijn er allemaal nog bij. Ook Wout van Aert kunnen we uiteraard niet afschrijven.

Bekijk ook het complete overzicht van klassementen, winnaars en uitvallers.

Volledig tijdschema

  • 15.45 uur: start etappe
  • 15.45 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 15.45 uur: start uitzending op NPO 1
  • 15.45 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 19.00 uur: finish etappe
  • Daarna: prijsuitreiking

De laatste etappe van de Tour de France 2020 is op zondag 20 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Online kun je de etappe volgen via de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten van de etappe vind je ook op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 21 (Mantes-la-Jolie - Parijs) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen