Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 39

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 39
Kijktips voor 19 t/m 26 september

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Devil All The Time (Netflix, 16 september)

ars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte. Lees hier waar je The Devil All The Time kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Devil All The Time.

2. Baby, S3 (Netflix, 16 september)

In het derde seizoen vertelt Baby opnieuw het verhaal van de verborgen levens van een aantal tieners in Rome, die zich tijdens hun zoektocht naar onafhankelijkheid en identiteit afzetten tegen hun ouders en de gevestigde orde. Bekijk hier waar je Baby kunt streamen.

3. True History of the Kelly Gang (Pathé Thuis)

In het koloniale Australië van de jaren 1870 regeren de Britten met ijzeren hand om de Ieren in toom te houden. Ned Kelly (George MacKay) ontdekt dat zijn familie bestaat uit Ierse rebellen. Bekijk hier waar je True History of the Kelly Gang kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van True History of the Kelly Gang.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

Ratched, S1 (Netflix, 18 september)

De ontstaansgeschiedenis van Nurse Ratched uit One Flew over the Cuckoo's Nest. In 1947 arriveert Mildred in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis waar nieuwe en verontrustende experimenten met de menselijke geest zijn begonnen. Bekijk hier waar je Ratched kunt streamen.

BECOMING, S1 (Disney+, 18 september)

De in totaal 10 afleveringen tellende documentairereeks laat zien dat tot jezelf komen het echte succesverhaal wordt. De productiemaatschappij van LeBron James zit achter de documentaire. Bekijk hier waar je BECOMING kunt streamen.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch, S1 (Netflix, 18 september)

In deze serie gaan zes tieners op avonturenkamp bij Kamp Krijtastisch. De tieners moeten zien te overleven tussen de dinosaurussen. De serie is gebaseerd op de Jurassic World-filmreeks. Bekijk hier waar je Jurassic World: Kamp Krijtastisch kunt streamen.

Ford v Ferrari (Prime Video, 18 september)

De je jonge Carroll Shelby helpt Ford in 90 dagen tijd helpt om een dubbele zegen te pakken met de GT40 tijdens de Le Mans van 1966, en dat alles om Enzo Ferrari een hak te zetten. Lees hier waar je Ford v Ferrari kunt kijken.

Mi Vida (Videoland, 19 september)

De Schiedamse kapster Lou heeft haar hele leven lang voor anderen gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Haar lerares Spaans moedigt haar aan een nieuw leven in het zonnige Spanje te beginnen. Bekijk hier waar je Mi Vida kunt streamen.

Enola Holmes (Netflix, 23 september)

Wanneer de tienerzus van Sherlock Holmes (Henry Cavill) ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze op zoek naar haar en wordt ze zelf een superspeurder, terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge 'Lord' ontrafelt. Lees hier waar je Enola Holmes kunt kijken.

Moeder Ik Wil Bij De Revue, S1 (Videoland, 24 september)

Als zoon van een dorpse kolenboer is Bob voorbestemd de zaak van zijn vader over te nemen. Als Bob in de stad een revue bezoekt, slaat er een vonk over. Niet alleen tussen hem en het klatergoud van de revue, maar ook tussen Bob en Jeanne, de dochter van de eigenaar van een zaak in moderne huishoudelijke apparaten. Bekijk hier waar je Moeder Ik Wil Bij De Revue kunt streamen.

Magic of Disney's Animal Kingdom, S1 (Disney+, 25 september)

In het hart van Centraal Florida voert een team van meer dan 1.000 zeer gerespecteerde dierenverzorgingsdeskundigen, dierenartsen en biologen baanbrekend werk uit in Disney’s Animal Kingdom themapark en het SeaBase aquarium van Epcot. Bekijk hier waar je Magic of Disney's Animal Kingdom kunt streamen.

Fernando (Prime Video, 25 september)

Docuserie over ex-Formule 1 coureur Fernando Alonso. Laat Alonso's passie en zijn uiterste vastberadenheid om te winnen zien. Ook zijn deelname aan Indianapolis 500, Le Mans 24 uur en zijn eerste uitstapje in Dakar Rally zijn in de docu-serie vastgelegd. Bekijk hier waar je Fernando kunt streamen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Netflix, 25 september)

Grindelwald is ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel - het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Lees hier waar je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kunt kijken.

Love Life, S1 (Videoland, 25 september)

Videoland
Anna Kendrick schittert in een frisse kijk op een romantische komische anthologiereeks over de reis van eerste liefde naar blijvende liefde, en hoe de mensen met wie we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn als we eindelijk voor altijd bij iemand eindigen. Bekijk hier waar je Love Life kunt streamen.

Ben Is Back (Videoland, 26 september)

Als moeder Holly Burns samen met haar dochter thuis komt, staat daar op kerstavond plotseling haar problematische zoon Ben, die na een lange tijd weer naar huis terugkeert. Zijn moeder is in eerste instantie blij om hem te zien, maar komt er gaandeweg achter dat haar zoon diep in de problemen zit. Bekijk hier waar je Ben Is Back kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 39 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier