UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van oktober 2020

UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van oktober 2020
Met onder meer The Mandalorian seizoen 2 en The Trail of Chicago 7

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

The Trial of the Chicago 7 (16 oktober)

Netflix


Zeven mensen die worden aangeklaagd vanwege de opstand op de Democratische Nationale Conventie in Chicago Illinois in 1968. Het begon als een vredige demonstratie maar werd een op de televisie zichtbaar bloedbad, nadat de politie en de Nationale Garde grof geweld gebruikte tegen de menigte. Bekijk hier waar je The Trial of the Chicago 7 kunt streamen.

Clouds (16 oktober)

Disney+


De 17-jarige Zach Sobiech is een vrolijke, muzikaal talentvolle middelbare scholier in zijn laatste schooljaar. Zijn leven staat op z'n kop wanneer hij hoort dat zijn kanker is uitgezaaid, waardoor hij nog maar 6 maanden te leven heeft. Lees hier waar je Clouds kunt kijken.

Onward (16 oktober)

Disney+


De film speelt zich af in een voorstedelijke fantasie-wereld, bewoond door elfen, trollen en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood. Lees hier waar je Onward kunt kijken.

Star Trek: Discovery, S3 (16 oktober)

Netflix


De crew van de USS Discovery ontdekken nieuwe werelden en bevolkingen. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. Bekijk hier waar je Star Trek: Discovery kunt streamen.

Saving Notre Dame (16 oktober)

Disney+


Deze documentaire toont de nasleep van de verwoestende brand en de ongekende reddingsoperatie die moest voorkomen dat de onstabiele Parijse kathedraal zou instorten. Bekijk hier waar je Saving Notre Dame kunt streamen.

Grand Army, S2 (16 oktober)

Netflix


Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen. Bekijk hier waar je Grand Army kunt streamen.

Aquaman (17 oktober)

Netflix


Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Bekijk hier waar je Aquaman kunt kijken.

Birds of Prey (17 oktober)

Prime Video


Harley Quinn heeft inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd. Bekijk hier waar je Birds of Prey kunt streamen.

Richard Jewell (17 oktober)

Prime Video


Tijdens de Spelen van 1996 treft de bewaker Richard op het centrale plein van een park in Atlanta enkele pijpbommen in een rugtas aan en slaat alarm, maar de bommen gaan alsnog af. Later wordt Richard door de media bestempeld als een terrorist. Bekijk hier waar je Richard Jewell kunt streamen.

The Sun is Also A Star (18 oktober)

Videoland


Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een prachtige dag in New York. Vonken schieten er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot die dag niet had geholpen. Bekijk hier waar je The Sun is Also A Star kunt streamen.

Vliegende Hollanders (18 oktober)

NPO Plus


Vliegende Hollanders gaat over het begin van de commerciële luchtvaart in Nederland. Fedja van Huêt speelt de rol van Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en de rol van de oprichter van de KLM, Albert Plesman, wordt vertolkt door Daan Schuurmans. Vliegende Hollanders kunt kijken.

Rebecca (21 oktober)

Netflix


Een jonge vrouw van eenvoudige komaf trouwt met een gedistingeerde kasteelheer, Maxim de Winter genaamd. Hun huwelijksgeluk lijkt van korte duur door de herinnering aan Rebecca, de vorige vrouw van Maxim. Bekijk hier waar je Rebecca kunt streamen.

I, Tonya (22 oktober)

Netflix


Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de grote favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de kunstschaatswereld niet meer zeker. Bekijk hier waar je I, Tonya kunt streamen.

The Alienist: Angel of Darkness (22 oktober)

Netflix


Laszlo Kreizler, de briljante en obsessieve ‘Alienist’, weet hoe geesteszieke patiënten behandeld kunnen worden. Hij wordt in gezet in de jacht op een ritualistische moordenaar, die het gemunt heeft op jonge jongens. Bekijk hier waar je The Alienist: Angel of Darkness kunt streamen.

Riviera, S3 (23 oktober)

Videoland


Constantine Clios, de echtgenoot van curator Georgina Clios, is eigenaar van de Clios Bank en een belangrijke figuur aan de Rivièra. Hij komt tragisch om het leven wanneer een jacht explodeert. . Bekijk hier waar je Riviera kunt streamen.

American Gangster (23 oktober)

Netflix


Frank Lucas (Denzel Washington) is de zwijgzame rechterhand van een belangrijke zwarte crimineel in Harlem. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op door zelf drugs te importeren uit Azië. Bekijk hier waar je American Gangster kunt streamen.

Het verhaal van Olaf (23 oktober)

Disney+


In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Lees hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt kijken.

Notting Hill (23 oktober)

Netflix


Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Bekijk hier waar je Notting Hill kunt streamen.

Spies in Disguise (23 oktober)

Disney+


Lance Sterling is een charmante spion en wellicht zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Lees hier waar je Spies in Disguise kunt kijken.

Over the Moon [Fei Fei en de Maan] (23 oktober)

Netflix


Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Daar wil Fei Fei het bestaan van een mythische maangodin bewijzen. Bekijk hier waar je Over the Moon kunt streamen.

Barbaren, S1 (23 oktober)

Netflix


Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen. Bekijk hier waar je Barbaren kunt streamen.

The Queen's Gambit, S1 (23 oktober)

Netflix


De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken. Haar zintuigen worden scherper, haar denken helderder, en voor het eerst in haar leven voelt ze zich volledig in controle. Bekijk hier waar je The Queen's Gambit kunt streamen.

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (23 oktober)

Prime Video


Borat is terug. De bekendheid uit Kazachstan heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine wegens het coronavirus. Lees hier waar je Borat Subsequent Moviefilm kunt streamen.

Little Women (24 oktober)

Netflix


Het verhaal volgt het leven van vier tienermeisjes - Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) - die in de jaren 1860 in Massachusetts wonen waar net de Amerikaanse burgeroorlog heeft plaatsgevonden. Bekijk hier waar je Little Women kunt streamen.

Fargo (25 oktober, wekelijks)

Videoland


In het nieuwe seizoen van Fargo staat misdaadorganisatie, bestaande uit zwarte migranten, centraal. Rond 1950 trekken ze naar het Noorden vanwege de rassenscheidingswetten van Jim Crow in het Zuiden. Onderweg komen ze in conflict met de maffia van Kansas City. Bekijk hier waar je Fargo kunt streamen.

The Christmas Chronicles 2 (25 oktober)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Killing Eve, S3 (26 oktober)

Videoland


de verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.

Blood of Zeus (27 oktober)

Netflix


Als een gewone burger die in het oude Griekenland woont, ontdekt Heron zijn ware erfgoed als zoon van Zeus, en zijn doel: de wereld redden van een duivels leger. Bekijk hier waar je Blood of Zeus kunt streamen.

Holidate (28 oktober)

Netflix


Sloane en Jackson hebben er een hekel aan om alleenstaand te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden beoordeeld door hun bemoeizuchtige families. Dus als deze twee vreemdelingen elkaar ontmoeten, beloven ze elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het komende jaar. Bekijk hier waar je Holidate kunt streamen.

Nobody Sleeps In The Woods Tonight (28 oktober)

Netflix


Een groep technologieafhankelijke tieners gaat naar - offline kamp. Veel wandelen in het bos zonder toegang tot smartphones houdt echter niet op, zoals gepland door de organisatoren. Ze zullen voor het echte leven moeten vechten met iets dat ze niet hebben gezien, zelfs niet in de donkerste uithoeken van internet. Bekijk hier waar je Nobody Sleeps In The Woods Tonight kunt streamen.

The Mandalorian, S2 (30 oktober)

Disney+


The Mandalorian komt terug op Disney+ met een gloednieuw seizoen! Nando (Pedro Pascal) krijgt de opdracht om The Child (Baby Yoda) veilig af te leveren, maar er zijn kapers op de kust... Lees hier waar je The Mandalorian kunt kijken.

Ever After: A Cinderella Story (30 oktober)

Disney+


Na de onverwachte dood van haar geliefde vader, wordt Danielle door haar stiefmoeder als een sloofje behandeld. Danielle heeft twee stiefzusjes, de ene is best aardig, maar de andere is een waar monster.. Lees hier waar je Ever After: A Cinderella Story kunt kijken.

Ferdinand (30 oktober)

Disney+


Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen. Lees hier waar je Ferdinand kunt kijken.

Rogue City [Bronx] (30 oktober)

Netflix


Gevangen in het vizier van corruptie bij de politie en de strijdende bendes van Marseille, moet een loyale agent zijn team beschermen door het heft in eigen handen te nemen. Bekijk hier waar je Rogue City kunt streamen.

Verder verschenen in oktober

 • Mad Max: Fury Road (1 oktober)
 • The Godfather (1 oktober)
 • Se7en (1 oktober)
 • Death Wish (1 oktober)
 • The Exorcist (1 oktober)
 • Song Exploder, S1 (2 oktober)
 • The Greatest Showman (2 oktober)
 • Emily in Paris, S1 (2 oktober)
 • The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2 oktober)
 • Il legame (2 oktober)
 • Warrior, S2 (3 oktober)
 • Legally Blonde (3 oktober)
 • David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober)
 • The Fosters, S1-5 (5 oktober)
 • London Has Fallen (5 oktober)
 • Agents of Chaos (5 oktober)
 • The Walking Dead: World Beyond, S1 (5 oktober)
 • The Lie (6 oktober)
 • Black Box (6 oktober)
 • Hubie Halloween (7 oktober)
 • Lucy (7 oktober)
 • Siren, S1 (9 oktober)
 • The Haunting of Bly Manor (9 oktober)
 • Liar, S1 (9 oktober)
 • The 40-Year-Old Version (9 oktober)
 • The Right Stuff, S1 (9 oktober)
 • Jane (9 oktober)
 • The Silence of the Lambs (11 oktober)
 • Evil Eye (13 oktober)
 • Nocturne (13 oktober)
 • A Babysitter's Guide To Monster Hunting (15 oktober)
 • Lieve Mama, S1 (15 oktober)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV