Dit is nieuw op Netflix in oktober 2020

Dit is nieuw op Netflix in oktober 2020
Van The Trail of the Chicago 7 tot Emily in Paris

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Ook bij Netflix hebben ze verschillende toppers in huis. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in oktober 2020.

1. Mad Max: Fury Road (1 oktober)


Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd. Bekijk hier waar je Mad Max: Fury Road kunt kijken.

2. Song Exploder, S1 (2 oktober)


Laat je inspireren door deze op de populaire podcast gebaseerde serie, waarin muzikanten diep in het creatieve songwritingproces duiken en hun gevoelens delen. Bekijk hier waar je Song Exploder kunt streamen.

3. Emily in Paris, S1 (2 oktober)

Netflix


Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Bekijk hier waar je Emily in Paris kunt streamen.

4. Il legame (2 oktober)

Netflix


Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen. Bekijk hier waar je Il legame kunt streamen.

5.David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober)

Netflix


In deze documentaire staat David Attenborough voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Deze film gaat over de grootste uitdaging voor het leven op aarde op dit moment en laat zien wat we aan natuur hebben verloren in de tijdspanne van een mensenleven. Bekijk hier waar je David Attenborough: A Life on Our Planet kunt streamen.

6. Hubie Halloween (7 oktober)

Netflix


Hubie (Adam Sandler) woont in Salem bij zijn moeder en zorgt er elk jaar voor dat iedereen veilig Halloween kan vieren. De medebewoners zijn dit hem niet altijd dankbaar en hij heeft de politie (Kevin James) zo vaak gebeld, dat deze hem nu actief vermijdt. Bekijk hier waar je Hubie Halloween kunt streamen.

7. The Haunting of Bly Manor (9 oktober)

Netflix


het vervolg op de serie The Haunting of Hill House (2018). De anthologieserie vertelt elk seizoen een ander verhaal. Dit keer een romantisch spookverhaal, gebaseerd op het werk van de schrijver Henry James. Bekijk hier waar je The Haunting of Bly Manor kunt streamen.

8. The 40-Year-Old Version (9 oktober)

Netflix


Radha is een toneelschrijver uit New York met veel pech. Ze is al zo'n 40 jaar wanhopig op zoek naar een doorbraak. Maar dan vindt ze zichzelf opnieuw uit als rapper RadhaMUSPrime en gaat ze op zoek naar haar ware stem tussen de werelden van Hip Hop en het theater in. Bekijk hier waar je The 40-Year-Old Version kunt kijken.

9. A Babysitter's Guide To Monster Hunting (15 oktober)

Netflix


Als monsters haar oppaskind ontvoeren, wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap om kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen. Bekijk hier waar je A Babysitter's Guide to Monster Hunting kunt streamen.

10. The Trial of the Chicago 7 (16 oktober)

Netflix


Zeven mensen die worden aangeklaagd vanwege de opstand op de Democratische Nationale Conventie in Chicago Illinois in 1968. Het begon als een vredige demonstratie maar werd een op de televisie zichtbaar bloedbad, nadat de politie en de Nationale Garde grof geweld gebruikte tegen de menigte. Bekijk hier waar je The Trial of the Chicago 7 kunt streamen.

11. Star Trek: Discovery, S3 (16 oktober)

Netflix


De crew van de USS Discovery ontdekken nieuwe werelden en bevolkingen. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. Bekijk hier waar je Star Trek: Discovery kunt streamen.

12. Grand Army (16 oktober)

Netflix


Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen. Bekijk hier waar je Grand Army kunt streamen.

13. Aquaman (17 oktober)

Netflix


Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Bekijk hier waar je Aquaman kunt kijken.

14. Rebecca (21 oktober)

Netflix


Een jonge vrouw van eenvoudige komaf trouwt met een gedistingeerde kasteelheer, Maxim de Winter genaamd. Hun huwelijksgeluk lijkt van korte duur door de herinnering aan Rebecca, de vorige vrouw van Maxim. Bekijk hier waar je Rebecca kunt streamen.

15. I, Tonya (22 oktober)

Netflix


Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de grote favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de kunstschaatswereld niet meer zeker. Bekijk hier waar je I, Tonya kunt streamen.

16. Over the Moon [Fei Fei en de Maan] (23 oktober)

Netflix


Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Daar wil Fei Fei het bestaan van een mythische maangodin bewijzen. Bekijk hier waar je Over the Moon kunt streamen.

17. Barbaren, S1 (23 oktober)

Netflix


Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen. Bekijk hier waar je Barbaren kunt streamen.

18. The Queen's Gambit, S1 (23 oktober)

Netflix


De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken. Haar zintuigen worden scherper, haar denken helderder, en voor het eerst in haar leven voelt ze zich volledig in controle. Bekijk hier waar je The Queen's Gambit kunt streamen.

19. Little Women (24 oktober)

Netflix


Het verhaal volgt het leven van vier tienermeisjes - Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) - die in de jaren 1860 in Massachusetts wonen waar net de Amerikaanse burgeroorlog heeft plaatsgevonden. Bekijk hier waar je Little Women kunt streamen.

20. The Christmas Chronicles 2 (25 oktober)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit is nieuw op Netflix in oktober 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV