Dit is nieuw op Videoland in oktober 2020

Dit is nieuw op Videoland in oktober 2020
Met onder meer Lieve Mama!

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Ook bij Videoland hebben ze verschillende toppers in huis. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in oktober 2020.

1. Death Wish (1 oktober)


De film 'Death Wish' volgt een goedaardige familieman, Paul Kersey genaamd, die als chirurg werkzaam is in Chicago. Hij krijgt slecht nieuws te verwerken als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een brutale inbraak. Bekijk hier waar je Death Wish kunt streamen.

2. Legally Blonde (3 oktober)


De populaire Elle Woods heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus en wil niets liever dan Mrs.Warner Huntington III worden. Bekijk hier waar je Legally Blonde kunt streamen.

3. The Fosters, S1-5 (5 oktober)


De kinderen worden opgevoed door twee moeders, Stef Foster, een toegewijde politieagente en Lena Foster, een onderdirecteur op een middelbare school. Hun leven wordt verstoord wanneer Lena Callie ontmoet een tiener die een gewelddadig leven achter de rug heeft. Bekijk hier waar je The Fosters kunt streamen.

4. London Has Fallen (5 oktober)


Wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een zeer dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Bekijk hier waar je London Has Fallen kunt streamen.

5. Lucy (7 oktober)


Studente Lucy raakt betrokken bij een gevaarlijke drugsdeal en komt onvrijwillig in contact met een nieuwe soort drugs. Nadien ontdekt Lucy dat ze in staat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te gebruiken, waardoor ze onbeperkte mentale en fysieke krachten krijgt. Bekijk hier waar je Lucy kunt streamen.

6. Liar, S1 (9 oktober)


Lerares Laura Nielson heeft net een relatie achter de rug, maar ze wordt al snel gekoppeld aan de weduwnaar Andrew Earlham, een knappe chirurg en vader van een van haar studenten. Bekijk hier waar je Liar kunt streamen.

7. The Silence of the Lambs (11 oktober)


De jonge FBI-agente Clarice Starling wordt op de zaak van een vermoord meisje gezet en komt op het spoor van een seriemoordenaar. Ze zoekt hulp bij de dokter Hannibal Lecter, een briljante maar levensgevaarlijke psychopaat die opgesloten zit wegens kannibalisme. Bekijk hier waar je The Silence of the Lambs kunt streamen.

8. Lieve Mama, S1 (15 oktober)


De verpleegkundige Helen is getrouwd met de succesvolle horecaondernemer Werner. De 18-jarige Ralf zich meesleuren in een crimineel plan om de woning van Helen en Werner te overvallen. Op de avond van de overval ontvouwt zich een horrorscenario. Op dat moment is de nachtmerrie voor Helen echter pas net begonnen. Bekijk hier waar je Lieve Mama kunt streamen.

9. The Sun is Also A Star (18 oktober)


Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een prachtige dag in New York. Vonken schieten er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot die dag niet had geholpen. Bekijk hier waar je The Sun is Also A Star kunt streamen.

10. Riviera, S3 (23 oktober)


Constantine Clios, de echtgenoot van curator Georgina Clios, is eigenaar van de Clios Bank en een belangrijke figuur aan de Rivièra. Hij komt tragisch om het leven wanneer een jacht explodeert. . Bekijk hier waar je Riviera kunt streamen.

11. Killing Eve, S3 (26 oktober)


de verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit is nieuw op Videoland in oktober 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV