Dit is nieuw op Disney+ in oktober 2020

Dit is nieuw op Disney+ in oktober 2020
Van The Mandalorian seizoen 2 tot Onward

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Ook bij Disney+ hebben ze verschillende toppers in huis. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2 oktober)


Edmund, Lucy en Eustace worden in een magisch schilderij getrokken, waardoor ze terugkeren naar Narnia. Eenmaal daar worden ze herenigd met koning Caspian, maar ze ontdekken al snel dat ze in een gevaarlijke tijd terecht zijn gekomen. Lees hier waar je The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader kunt kijken.

2. The Right Stuff (9 oktober)


Het ongelooflijke verhaal van de begindagen van het Amerikaanse ruimteprogramma, gebaseerd op de iconische bestseller van Tom Wolfe. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog kiest de nieuw gevormde NASA zeven toptestpiloten van het leger om astronaut te worden. Bekijk hier waar je The Right Stuff kunt streamen.

3. Jane (9 oktober)


Secretaresse Jane Goodall ziet haar levensdroom in vervulling gaan wanneer ze de prachtige kans krijgt om een langdurige studie chimpansees te doen in Gombe National Park in Tanzania. Ze compenseert haar gebrek aan ervaring en wetenschappelijke kennis met een open geest, engelengeduld en vooral een passie voor de dieren. Lees hier waar je Jane kunt kijken.

4. Clouds (16 oktober)


De 17-jarige Zach Sobiech is een vrolijke, muzikaal talentvolle middelbare scholier in zijn laatste schooljaar. Zijn leven staat op z'n kop wanneer hij hoort dat zijn kanker is uitgezaaid, waardoor hij nog maar 6 maanden te leven heeft. Lees hier waar je Clouds kunt kijken.

5. Onward (16 oktober)


De film speelt zich af in een voorstedelijke fantasie-wereld, bewoond door elfen, trollen en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood. Lees hier waar je Onward kunt kijken.

6. Saving Notre Dame (16 oktober)


Deze documentaire toont de nasleep van de verwoestende brand en de ongekende reddingsoperatie die moest voorkomen dat de onstabiele Parijse kathedraal zou instorten. Bekijk hier waar je Saving Notre Dame kunt streamen.

7. Het verhaal van Olaf (23 oktober)


In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Lees hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt kijken.

8. Spies in Disguise (23 oktober)


Lance Sterling is een charmante spion en wellicht zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Lees hier waar je Spies in Disguise kunt kijken.

9. The Mandalorian (30 oktober)


The Mandalorian komt terug op Disney+ met een gloednieuw seizoen! Nando (Pedro Pascal) krijgt de opdracht om The Child (Baby Yoda) veilig af te leveren, maar er zijn kapers op de kust... Lees hier waar je The Mandalorian kunt kijken.

10. Ever After: A Cinderella Story (30 oktober)


Na de onverwachte dood van haar geliefde vader, wordt Danielle door haar stiefmoeder als een sloofje behandeld. Danielle heeft twee stiefzusjes, de ene is best aardig, maar de andere is een waar monster.. Lees hier waar je Ever After: A Cinderella Story kunt kijken.

11. Ferdinand (30 oktober)


Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen. Lees hier waar je Ferdinand kunt kijken.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is nieuw op Disney+ in oktober 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV