Dit is nieuw op Amazon Prime Video in oktober 2020

Dit is nieuw op Amazon Prime Video in oktober 2020
Met onder meer de Welcome to the Blumhouse-reeks

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Ook bij Prime Video hebben ze verschillende toppers in huis. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in oktober 2020.

1. The Walking Dead: World Beyond, S1 (5 oktober)


De spin-off speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Bekijk hier waar je The Walking Dead: World Beyond kunt streamen.

2. The Lie (6 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Wanneer hun tienerdochter bekent dat ze haar beste vriendin impulsief vermoord heeft, proberen twee wanhopige ouders de gruwelijke misdaad te verdoezelen, waardoor ze in een ingewikkeld web van leugens en bedrog terechtkomen. Lees hier waar je The Lie kunt kijken.

3. Black Box (6 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen na een auto-ongeluk ondergaat een alleenstaande vader een angstaanjagende experimentele behandeling, waardoor hij zich afvraagt wie hij werkelijk is.. Lees hier waar je Black Box kunt kijken.

4. Evil Eye (13 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Een schijnbaar perfecte romance verandert in een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het nieuwe vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden. Lees hier waar je Evil Eye kunt kijken.

5. Nocturne (13 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. In de zalen van een elite-kunstacademie begint een timide muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoorde aan een onlangs overleden klasgenootje. Lees hier waar je Nocturne kunt kijken.

6. Birds of Prey (17 oktober)


Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime Joker, probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.Lees hier waar je Birds of Prey kunt kijken.

7. Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (23 oktober)


Borat is terug. De bekendheid uit Kazachstan heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine wegens het coronavirus. Lees hier waar je Borat Subsequent Moviefilm kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV