Dit is nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in oktober 2020

Dit is nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in oktober 2020
Met onder meer Agents of Chaos

Nieuws :

De echte zomermaanden zijn nu echt voorbij en de winter breekt aan. De verschillende streamingdiensten komen in die koude maanden met hun toppers aanzetten. Ook bij Ziggo Movies & Series hebben ze verschillende toppers in huis. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in oktober 2020.

1. Warrior, S2 (3 oktober)


Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. Lees hier waar je Warrior kunt kijken.

2. Agents of Chaos (5 oktober)


Deze docuserie gaat over de vermeende inmenging van de Russen in de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Agents of Chaos geeft met nog nooit vertoonde beelden een nieuw inkijkje in Russische 'trollenboerderijen' en het Russische dark web. Bekijk hier waar je Agents of Chaos kunt streamen.

3. Siren, S1 (9 oktober)


De kustplaats Bristol Cove staat bekend om zijn legende dat het ooit de thuis was voor zeemeerminnen. Wanneer de komst van een mysterieus meisje bewijst dat deze folklore maar al te waar is, neemt de strijd tussen mens en zee een zeer wrede wending. Lees hier waar je Siren kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in oktober 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV