Vanavond op tv: Zondag met Lubach, Studio Sport Eredivisie, All Stars en meer

Vanavond op tv: Zondag met Lubach, Studio Sport Eredivisie, All Stars en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 september

Kijktip :

Vanavond is er weer een heleboel leuks te zien op televisie. Arjen Lubach is terug met zijn satirische programma Zondag met Lubach en de comedyserie All Stars keert terug na 19 jaar weg te zijn geweest. Zin in een film? In de documentaire De Jacht Op Goud volgt Annette van Trigt vierspanrijder IJsbrand Chardon en zijn zoon Bram op weg naar de Wereldruiterspelen in 2018. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 20 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Studio Sport Eredivisie: later tijdstip

NPO 1
20:20 uur

Vanwege de finish van de slotetappe van de Tour de France is NOS Studio Sport Eredivisie deze zondag pas na het NOS Journaal van 20 uur te zien, rond 20:20 uur. Er zijn samenvattingen van de eredivisieduels te zien en de hoogtepunten uit de duels van vrijdag en zaterdag.


Terug: Zondag met Lubach

NPO 3
21:20 uur

Arjen Lubach remixt vanaf vanavond weer elke zondag rond 21:20 uur op NPO 3 de actuele week in dertig minuten. In het satirische programma Zondag met Lubach laat Lubach ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit Theater Bellevue in Amsterdam zorgt Arjen Lubach voor platte inhoud en diepgravende grappen (of andersom). Het zou zomaar het laatste seizoen van Zondag met Lubach kunnen worden, omdat Lubach deze zomer bekendmaakte dat het programma in zijn huidige vorm tegen zijn grenzen aanloopt. Wanneer de laatste aflevering komt, is nog niet duidelijk.


Nieuw: All Stars & Zonen

NPO 3
21:50 uur

De comedyserie All Stars keert vanaf vanavond na 19 jaar terug op tv onder de titel 'All Stars & Zonen', waarin de hoofdrolspelers van toen ouder zijn geworden. De nieuwe afleveringen zijn elke zondag om 21:55 uur te zien op NPO 3. Acteurs als Thomas Acda, Peter Paul Muller, Kasper van Kooten, Isa Hoes en Danny de Munk keren terug. De personages die zij spelen staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal. V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny, gespeeld door Daniel Boissevain, op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.


Nieuw: Niks te melden

NPO 3
22:30 uur

In de nieuwe Nederlandse comedyserie Niks te Melden wacht iedereen op de actie die nooit komt. Het levert bizarre, grappige, onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Elke zondag rond 22:30 uur op NPO 3. In hun verveling zijn twee politieagenten die veel tijd doorbrengen in een auto tot elkaar veroordeeld. Datzelfde geldt voor twee agentes in een verdacht rustige meldkamer en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven. De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Theo Maassen, Jelka van Houten en Henry van Loon. Niks te Melden is een bewerking van de Australische serie No Activity. In deze eerste aflevering zitten agenten De Jong en Meijer op de uitkijk en hebben discussies over vragen als 'Hoe trekken Siamese tweelingen zich af?'. Criminelen Jur en Johnny oefenen ondertussen hun nieuwe bedreigingen op elkaar.


Docu: De Jacht op Goud

NPO 1
23:00 uur

In deze documentaire volgt Annette van Trigt vierspanrijder IJsbrand Chardon en zijn zoon Bram op weg naar de Wereldruiterspelen in 2018. Vlak voor de Wereldkampioenschappen in Tryon, 2018 in South Carolina wint IJsbrand Chardon het CHIO in Aken. De gelouterde menner beschikt over toppaarden met de juiste mentaliteit. 'De Jacht op Goud' in Amerika is begonnen. Het wordt 'de dood of de gladiolen' tijdens een WK dat geteisterd wordt door de dreiging van een orkaan, een chaotische organisatie, helse temperaturen en de opkomst van zijn zoon Bram. Hoe houd je 5 paarden gezond en fit voor een dergelijk zwaar kampioenschap in een moordende concurrentie? Annette van Trigt volgde de voorbereidingen én het WK in de Verenigde Staten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Zondag met Lubach, Studio Sport Eredivisie, All Stars en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV