Miljuschka Witzenhausen maakte eerlijke documentaire over foto's op social media

Miljuschka Witzenhausen maakte eerlijke documentaire over foto's op social media
Vanaf 1 oktober op Videoland

Nieuws :

In de spraakmakende Videoland Original #eerlijkefoto neemt Miljuschka Witzenhausen de kijker mee in haar persoonlijke zoektocht naar een eerlijk beeld van vrouwen op social media. Kloppen de beelden op die media wel? En wat is de invloed van al deze perfecte lichamen? Dit zijn vragen die Miljuschka bezig houden.

Als een van de weinige BN’ers zwemt Miljuschka tegen de stroom in en spreekt zij zich uit tegen het beeld dat op social media wordt gecreëerd. Ze duikt nu zelf in de wereld van de ‘ultra strakke’ Instagrammers die tot het uiterste gaan voor het perfecte plaatje.

BN'ers
Ze gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat is voor jou een eerlijk beeld? Wat is nu precies een perfect lichaam? Wat kunnen we van elkaar leren en welke verantwoordelijkheid hebben BN'ers hier zelf in, met het bereik wat ze hebben op social media en televisie?

"Fuck filters"
Miljuschka zelf over de serie: "In een wereld vol gepolijste plaatjes en hyper-strakke lijven wil ik strijden voor een realistischer beeld. In deze serie onderzoek ik hoe vrouwen steeds meer in de ban raken van irreële schoonheidsidealen. Fuck filters en photoshop, we gaan voor #eerlijkefoto."

#eerlijkefoto is vanaf donderdag 1 oktober wekelijks te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Miljuschka Witzenhausen maakte eerlijke documentaire over foto's op social media of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen