Vanavond op tv: nieuwe serie Het A-woord, start Who Is America? en meer

Vanavond op tv: nieuwe serie Het A-woord, start Who Is America? en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 september

Kijktip :

De NPO komt vanaf vanavond weer met een prachtige nieuwe dramaserie, waarin autisme centraal staat: Het A-woord. Verder onder meer de start van het hilarische Who Is America? van Sacha Baron Cohen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Muiden

NPO 2
NPO 2
19:20 uur

De documentaireserie Typisch gaat vanaf vandaag verder met een reeks van 12 afleveringen in Muiden. Het leven zoals de inwoners van het kleine vestingstadje aan het IJmeer het kenden, is niet meer. In maart ging de intelligente lockdown in en dit betekent dat het alledaagse leven aangepast moet worden. Hoe doen de inwoners van Muiden dit? Kunnen ze hun beroep uitoefenen in deze anderhalvemetersamenleving? En hoe pakken de Muidenaren hun leven weer op?


Docu: Wei

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Filmmaker Ruud Lenssen volgt zijn vader Jac nadat hij de diagnose dementie heeft gekregen. Terwijl Jac vasthoudt aan zijn idyllische wei, worstelt moeder Ria met haar rol als mantelzorger. Ondertussen komt een onvermijdelijk afscheid steeds dichterbij. De aangrijpende documentaire Wei toont de impact van dementie op een gezin. Lenssen filmde de worsteling van zijn ouders gedurende de laatste twee jaar dat zijn vader nog thuis kon wonen.


Misdaaddrama: Reservoir Dogs

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Op NPO 3 is vanavond de ijzersterke misdaadfilm Reservoir Dogs te zien. Cabot is de ongeschreven meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon 'Nice Guy' Eddie brengt een bende criminelen bij elkaar om een belangrijke diamantair te beroven. De zes weten niets van elkaar af en kennen slechts elkaars codenamen. Wanneer de overval achter de rug is, krijgen ze een financiële beloning die een rustige oude dag verzekert. Maar tijdens de hold-up loopt echter alles fout.


Nieuw: Het A-Woord

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In de nieuwe serie Het A-Woord voeden Mariël en haar man een kind met autisme op. Het A-Woord gaat over Sam, een kind dat het liefst luistert naar muziek op zijn koptelefoon en zingt de meest ingewikkelde teksten moeiteloos mee. Volgens zijn ouders geen probleem, ieder kind heeft zijn eigenaardigheden, maar de rest van de familie ziet dat er meer aan de hand is. Wanneer uiteindelijk de diagnose onomkeerbaar autisme blijkt, slaat dat in als een bom.


Start: Who Is America?

NPO 3
NPO 3
22:45 uur

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het satirische programma Who Is America? van komiek Sacha Baron Cohen uit 2018. De serie van zeven afleveringen verkent de verschillende individuen van Amerika, van berucht tot onbekenden in het politieke en culturele spectrum, allemaal even uniek. Politicus Bernie Sanders krijgt in deze eerste aflevering praktische tips over welvaartsverdeling en een Israëlische kolonel doet wapenlobbyisten en congresleden wat ideeën aan de hand om de veiligheid te vergroten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Het A-woord, start Who Is America? en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen