Nieuw programma The Dog House vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw programma The Dog House vanaf woensdag te zien op NPO 3
Honden op zoek naar nieuw baasje

Kijktip :

Vanaf dinsdag 22 september is het prachtige Britse programma The Dog House te zien op NPO 3. Hierin is te zien hoe achtergelaten honden in een asiel worden opgevangen, waar ze worden gematcht met een nieuw baasje. Eerst worden de dieren echter 'klaargestoomd' voor een leven als huisdier.

The Dog House gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aaien
De dieren hebben in hun verleden een aantal vervelende dingen meegemaakt, en dus moeten ze eerst weer een aantal testen doorstaan voordat ze aan hun nieuwe leven beginnen. Ook voor de eigenaren is het echter een opgave: durven ze het dier bijvoorbeeld wel te aaien? In de eerste aflevering is te zien hoe de doodsbange terriër Tiny op zoek moet naar een nieuwe eigenaar.

Verpleeghuis
Het baasje van Tiny moet naar het verpleeghuis, maar kan ze het hart van een nieuwe eigenaar veroveren? Dat gaat misschien lukken met de dertigers Heather en Elliot. Ook maken we kennis met de kindvriendelijke cairnterriër Daisy. Zij is het enige hondje in het asiel dat zachtaardig genoeg wordt bevonden voor de familie Kerry uit Peterborough. Er moet eerst echter nog een hobbel overwonnen worden...

Het nieuwe programma The Dog House is vanaf dinsdag 22 september wekelijks om 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van The Dog House terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma The Dog House vanaf woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen