Nieuw seizoen van Opgelicht?! begint dinsdag 22 september op NPO 1

Nieuw seizoen van Opgelicht?! begint dinsdag 22 september op NPO 1
Jaap Jongbloed pakt oplichters aan

Kijktip :

Vanaf dinsdag 22 september is er een nieuw seizoen van het misdaadprogramma Opgelicht?! te zien op NPO 1. Jaap Jongbloed presenteert opnieuw een aantal verbazingwekkende zaken rond de oplichtingspraktijken van bedriegers en fraudeurs.

Opgelicht?! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onthullende reportages
Bij het zien van de onthullende reportages van Opgelicht?! val je soms bijna van de bank van verbazing. Het lef van sommige oplichters is verbijsterend, en de manier waarop onschuldige slachtoffers in hun praktijken trappen is op sommige momenten ook te bizar voor woorden. Ook dit seizoen is Jaap Jongbloed weer te zien als presentator van het programma.

Reconstructies
In Opgelicht?! worden ook een aantal opmerkelijke oplichtingstrucs tot leven gewekt door middel van reconstructies. Ook is er aandacht voor meesteroplichters: hoe gaan zij eigenlijk te werk? Oplichters en fraudeurs worden door verslaggevers van Opgelicht?! actief gezocht én geconfronteerd met hun daden en slachtoffers. Verder waarschuwt het programma voor de nieuwste trucs van fraude en bedrog.

Het nieuwe seizoen van Opgelicht?! is vanaf dinsdag 22 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Opgelicht?! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van Opgelicht?! begint dinsdag 22 september op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen