Feyenoord - ADO Den Haag live op tv

Feyenoord - ADO Den Haag live op tv
Verliezen de Rotterdammers weer punten?

Sport :

Op zondag 27 september spelen Feyenoord en ADO Den Haag in de derde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - ADO Den Haag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord verloor vorige week twee kostbare punten in eigen huis tegen FC Twente. De ploeg van Dick Advocaat moet - naar eigen zeggen - een stuk effectiever worden in de afronding. Gaat dat ze tegen de buren uit Den Haag wel lukken?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

ADO Den Haag
ADO Den Haag heeft haar eerste twee wedstrijden in de competitie kansloos verloren. Vooral spits Michiel Kramer krijgt nogal veel kritiek. ADO zal niet met al te veel zelfvertrouwen naar Rotterdam afreizen: Van de laatste zes edities van Feyenoord - ADO won Den Haag er ééntje.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - ADO Den Haag is zondag 27 september om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - ADO Den Haag live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen