Heracles Almelo - PSV live op tv

Heracles Almelo - PSV live op tv
De kwakkelende Eindhovenaren op bezoek in Almelo

Sport :

Op zondag 27 september spelen PSV en Heracles Almelo in de derde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Polman Stadion. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Heracles Almelo - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV heeft deze week nog flink zaken gedaan op de transfermarkt: Sam Lammers vertrok dinsdag officieel naar Atalanta, Eran Zahavi komt als zijn vervanger over van Guangzhou. Maakt hij in Almelo al zijn eerste speelminuten?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Heracles Almelo
Almelo werd deze week geteisterd door de transferperikelen rond Sylvester van der Water. Zijn deal met Orlando City is nog steeds niet rond en in Almelo zijn ze niet blij met de talentvolle vleugelspeler. Staat hij deze zondag wel gewoon in de basis?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Heracles Almelo - PSV is zondag 27 september om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heracles Almelo - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen