Maandag in De Vooravond: Nick en Simon over hun nieuwe tv-programma

Maandag in De Vooravond: Nick en Simon over hun nieuwe tv-programma
De gasten van maandag 21 september

Kijktip :

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol zijn vanaf dinsdag 22 september te zien met hun nieuwe programma De 3 sterren camping. Vanavond vertellen de vrolijke Volendammers alles over dit nieuwe programma in De Vooravond. Wie zijn er nog meer te gast?

De gasten in De Vooravond - maandag 21 september

  • Wandelmeditatie, paardentherapie, klankschaal-therapie: Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol doen het allemaal in hun nieuwe tv-programma De 3 sterren camping. Samen met een groot aantal BN'ers gaan zij op zoek naar rust en onthaasting. Vanaf 22 september te zien bij AVROTROS, 20:25, op NPO 3.
  • Naast cabaretier is Sanne Wallis de Vries Nederlands Kampioen Rubiks Kubussen! Ze doet vanavond een poging haar persoonlijk record te verbreken.
  • Acteurs Lies Visschedijk en Guy Clemens spelen in de nieuwe serie Het A-Woord de ouders van een autistisch jongetje. We praten erover met hen én cabaretier Fabian Franciscus, die zelf autisme heeft. Het A-Woord is vanaf vanavond bij de EO te zien, 21:30, NPO 1.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Nick en Simon over hun nieuwe tv-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen