Maandag in Op1: Saskia Belleman over rechtzaak moord advocaat Derk Wiersum

Maandag in Op1: Saskia Belleman over rechtzaak moord advocaat Derk Wiersum
De gasten van maandag 21 september

Kijktip :

Saskia Belleman is rechtbankverslaggever van de Telegraaf en was vandaag aanwezig in de rechtbank. Er vond een nieuwe inleidende zitting plaats in de zaak rondom de moord op advocaat Derk Wiersum. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - maandag 21 september

  • Vandaag was er in de beveiligde rechtbank op Schiphol een nieuwe inleidende zitting in de zaak rondom de moord op advocaat Derk Wiersum. Drie verdachten, waaronder de vermeende schutter, verschenen vandaag voor het eerst tegelijkertijd voor de rechter. Rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman was erbij. Vanavond schuift ze aan bij Op1.
  • Het coronavirus is bezig aan een comeback, maar volgens premier Rutte voelen mensen de noodzaak niet meer om zich aan de maatregelen te houden. Dat werd dit weekend pijnlijk duidelijk in De Kuip, waar meer dan 13.000 supporters hun club schreeuwend stonden toe te juichen. Morgen debatteert de Tweede Kamer opnieuw over de coronacrisis. Politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings blikt vanavond bij Op1 vooruit op dit debat.
  • Het verkiezingsprogramma van D66 was in maart vrijwel af, maar toen kwam het coronavirus. We zijn nu zes maanden verder en er is veel veranderd in Nederland. Vanavond bij Op1 vertellen minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees en lijsttrekker __Sigrid Kaag __over het verkiezingsprogramma van hun partij na de afgelopen maanden van de coronacrisis.
  • Afgelopen zaterdag voltrok zich een koningsdrama in de laatste tijdrit van de Tour de France. Het is sporthistorie, waar boeken over geschreven gaan worden. Man tegen man verloor Primoz Roglic van de Nederlandse JumboVisma ploeg de gele trui aan een debutant. Een jongen die vandaag 22 jaar is geworden: Tadej Pogocar. Vanavond bij Op1 reageren Thijs Zonneveld, wielerverslaggever bij het AD, en Marijn de Vries, sportcolumnist bij Trouw en analist bij het Belgische tv-programma Vive Le Velo. En niet onbelangrijk: ze zijn allebei profwielrenners geweest.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 18 september gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Saskia Belleman over rechtzaak moord advocaat Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen