Maandag in Jinek: Ann Vossen reageert op kritiek Zondag met Lubach

Maandag in Jinek: Ann Vossen reageert op kritiek Zondag met Lubach
De gasten van maandag 21 september

Kijktip :

Ann Vossen werd gisteren behoorlijk door de mangel gehaald bij Zondag met Lubach. Vanavond reageert ze bij Jinek op de kritiek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 21 september

  • De plastische chirugie is met een opmars bezig. Steeds meer jongeren doen daar aan mee en dat is een probleem volgens het CDA. De partij pleit voor het verhogen van de minimumleeftijd voor cosmetische ingrepen van 18 naar 21 jaar. CDA-kamerlid Joba van den Berg, cosmetisch arts Tom Decates, plastisch chirurg Ali Pirayesh en ervarings-deskundige Demi van Beijnen schuiven aan.
  • Ann Vossen reageert op de kritiek die ze kreeg van Zondag Met Lubach. In de uitzending van gisteren (20 september) werd ze aangevallen over haar rol in het testbeleid. Vanavond doet ze haar verhaal bij Jinek.
  • Het was behoorlijk druk in de voetbalstadions dit weekend, tot grote ergernis van Mark Rutte. Hij zei: "Je moet gewoon je bek houden als je er zit, naar die wedstrijd kijken en niet schreeuwen. Dat is te doen." Dit en meer sportnieuws met Jack van Gelder.
  • Hij is kickbokser, ondernemer en rolmodel voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Het is één van de redenen waarom Rico Verhoeven als ambassadeur NOCNSF deze week het gezicht is voor de Nationale Sportweek.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ann Vossen reageert op kritiek Zondag met Lubach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen