Vanavond op tv: start De 3 sterren camping, nieuw seizoen Opgelicht?! en meer

Vanavond op tv: start De 3 sterren camping, nieuw seizoen Opgelicht?! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 september

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol weer te zien met een nieuw programma: De 3 sterren camping. Hierin ontvangen ze BN'ers voor een verblijf op de camping. Verder onder meer een nieuw seizoen van Opgelicht?! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De 3 sterren camping

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Nick & Simon en Kees Tol ontvangen in het nieuwe programma De 3 sterren camping wekelijks een aantal bekende Nederlanders om samen te ontspannen. Het bekende trio biedt hun gasten de mogelijkheid om even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en op te laden. Elke aflevering krijgen ze drie of vier gasten met wie ze ontdekken hoe ze in het leven staan en nieuwe manieren om te ontspannen leren.


Actiethriller: Taken

Veronica
Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de keiharde actiefilm Taken uit. Het is een nachtmerrie die werkelijkheid wordt voor Bryan, voormalig geheim agent in Amerikaanse dienst, wanneer hij via een mobiele telefoon machteloos moet aanhoren hoe zijn dochter wordt ontvoerd. Hij heeft slechts enkele uren om zijn dochter Kim te redden uit handen van een beruchte gang die gespecialiseerd is in vrouwenhandel. Daarbij komt hij meteen voor een enorm probleem te staan: hij zit in Los Angeles, terwijl zij net is ontvoerd in Parijs.


Terug: Opgelicht?!

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:25 uur een nieuwe aflevering. In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.


Nieuw: The Dog House

NPO 3
NPO 3
22:40 uur

In het Britse programma The Dog House krijgen achtergelaten honden een nieuw baasje. Ze worden gematcht met mensen die de op zoek zijn naar een hond. In de eerste aflevering moet het baasje van de doodsbange terriër Tiny naar het verpleeghuis, en nu moet Tiny de moed zien te vinden om het hart van een nieuwe eigenaar te veroveren. Zou dat misschien lukken met de dertigers Heather en Elliot?


Slot: Afghanistan: The Wounded Land

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

Vanavond is de slotaflevering van de vierdelige documentaireserie Afghanistan: The Wounded Land te zien. Na 9/11 en de omverwerping van de Taliban probeerde een internationale coalitie vrede en democratie in Afghanistan te brengen. Maar de hoop was van korte duur. Voorafgaand aan 9/11 werd in Afghanistan twee dagen eerder commandant Massoud vermoord. De Verenigde Staten reageerden op de aanslagen van 9/11 met bombardementen en vielen Afghanistan binnen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start De 3 sterren camping, nieuw seizoen Opgelicht?! en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen