WTA Straatsburg | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?

WTA Straatsburg | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?
Voorbereiding op Roland Garros

Sport :

UPDATE: Bekijk ook hoe laat Kiki Bertens live op tv te zien is.

In de week voor het grandslamtoernooi Roland Garros speelt Kiki Bertens op het tennistoernooi van Straatsburg. Op woensdag 23 september speelt ze rond 12.00 uur in de achtste finale tegen Jelena Ostapenko. FOX Sports 5 doet live verslag op tv.

Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports te zien is. Geen abonnee? Lees hier hoe je een FOX Sports dagpas koopt.

Eerste ronde overslaan
De Nederlandse is als derde geplaatst voor het WTA-toernooi in Straatsburg. Ze mocht de eerste ronde overslaan middels een zogenoemde 'bye'. Bertens begint in de tweede ronde tegen de Letse Ostapenko. Kiki Bertens is de nummer 8 van de wereldranglijst, Ostapenko staat 43ste.

Tweede ronde
In de tweede ronde zijn nog 16 speelsters in het toernooi. Kiki Bertens speelt op woensdag 23 september de tweede partij van de dag. De eerste partij start om 10.00 uur, waardoor Kiki Bertens waarschijnlijk rond 12.00 uur aan haar wedstrijd begint.

Het WTA-toernooi in Straatsburg is van zondag 20 tot en met zaterdag 26 september dagelijks vanaf 10.00 uur live te zien op FOX Sports 7, een online kanaal voor FOX Sports International-abonnees. De wedstrijden van Bertens zijn op het tv-kanaal FOX Sports 5 te zien, waar de rest van de dag het ATP-toernooi van Hamburg wordt uitgezonden.

Bekijk hier hoe je als FOX Sports-abonnee online naar FOX Sports kijkt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WTA Straatsburg | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen