Nieuw programma Waar doen ze het van? start woensdag op NPO 1

Nieuw programma Waar doen ze het van? start woensdag op NPO 1
Een kijkje in het leven van vier gezinnen

Kijktip :

Vanaf woensdag 23 september is het nieuwe programma Waar doen ze het van? wekelijks te zien op NPO 1. In deze documentaireserie richt de camera zich op vier verschillende gezinnen, die van uiteenlopende maandbudgetten rond moeten komen. Hoe gaat dat ze af?

Waar doen ze het van? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zeven kinderen
De deelnemende gezinnen geven een ongekende openheid van zaken in Waar doen ze het van? De programmamakers krijgen een kijkje in hun portemonnee, en de deelnemers laten ook zien wat ze met hun geld doen. Waar geef je het aan uit als je zeven kinderen hebt? En is het nog wel leuk als je veel kan besteden?

Schuld
De familie De Vrind kampt met een schuld van 75.000 euro, terwijl bij de Azimi's elke maand bijna het dubbele wordt bijgeschreven op de bankrekening. Zij eten dan ook dagelijks buitenshuis, terwijl Joke en Marco de Vrind afhankelijk zijn van de voedselbank. Elke dinsdagavond gaan ze 'shoppen' bij het grofvuil. Annemarie Geerts heeft een gezin van negen mensen en laat elke week voor 450 euro aan boodschappen bezorgen, en Giovanna let op de kleintjes - maar is elke maand blut.

Het nieuwe programma Waar doen ze het van? is vanaf woensdag 23 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Waar doen ze het van? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Waar doen ze het van? start woensdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen