Klem seizoen 3 is vanaf donderdag 24 september te zien op NPO 1

Klem seizoen 3 is vanaf donderdag 24 september te zien op NPO 1
Laatste seizoen van thrillerserie

Kijktip :

Vanaf donderdag 24 september kun je op NPO 1 genieten van het derde en laatste seizoen van de zenuwslopende drama- en thrillerserie Klem. Hierin volgen we nog altijd de avonturen van Belastingdienst-medewerker Hugo Warmond (gespeeld door Barry Atsma).

Klem gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Deal
Hugo is inmiddels echter ontslagen bij de Belastingdienst. Gelukkig biedt de FIOD hem nog een deal aan, maar die is niet zonder risico's. Toch besluit Hugo deze laatste strohalm te grijpen. Hierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw op een gevaarlijke manier verstrengeld met dat van Marius Milner (gespeeld door Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty van Mook (Georgina Verbaan).

Criminaliteit
Marius en Kitty willen weliswaar een nieuw leven beginnen, maar door een combinatie van moedwil en misverstand belanden ze toch weer in de criminaliteit. Het betekent een nieuw - en laatste - hoofdstuk in de levens van de voormalige, keurige belastingambtenaar en de levensgevaarlijke crimineel die voor niets en niemand terugdeinst.

Het derde en laatste seizoen van Klem is vanaf donderdag 24 september wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klem terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klem seizoen 3 is vanaf donderdag 24 september te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier