Angela de Jong: "Sluit niet-mee-doe C-sterren als Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge op!"

Angela de Jong: "Sluit niet-mee-doe C-sterren als Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge op!"
"Stelletje egoïsten die het opportunisme hebben uitgevonden"

Nieuws :

Net als Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en veel andere bekende Nederlanders heeft ook Angela de Jong met veel verbazing kennis genomen van de Ik doe niet meer mee-actie van artiesten als Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge.

Grap?
De tv-recensente hoopt eigenlijk dat het een grap is, zo laat ze weten in haar column: "Zeg me alsjeblieft dat het een grap is." Helaas voor Angela: het is bloedserieus. Een aantal bekende en minder bekende Nederlanders is van mening dat de overheid een halt moet worden toegeroepen en dat ze zich daarom niet meer wensen te houden aan de coronamaatregelen. Het lijkt erop dat veel van hen zich vooral zorgen maken om het wegvallen van schnabbels en optredens. Op zich is dat te begrijpen maar het feit dat ze daarom openlijk twijfelen aan de kennis van wetenschappers is toch lichtelijk zorgwekkend te noemen.

Bekijk ook: Famke Louise reageert woest als ze met alle ophef wordt geconfronteerd

"Sluit die C-sterren op"
De Jong maakt zich er enorm kwaad om: "Sluit die gasten lekker op, zeg ik op mijn beurt. Stelletje egoïstische C-sterren die het opportunisme hebben uitgevonden. Stond Thomas Berge niet mee te galmen met het coronalied in maart om het zorgpersoneel een hart onder riem te steken? En nu impliceren hij en zijn collega’s met die hashtag dat we de regels moeten negeren", briest ze. Hugo de Jonge, de minister van corona, begeeft zich in haar kamp en noemt de actie onverantwoord. D66-voorman Rob Jetten laat weten niets van de oproep te snappen en vindt daarin veel medestanders.

De hele column van Angela de Jong lees je via onderstaande Tweet. Daaronder vind je de Instagram-posts van Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Sluit niet-mee-doe C-sterren als Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge op!" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV