Dinsdag in De Vooravond: #ikdoenietmeermee-discussie & Sander Schimmelpenninck over The Social Dilemma

Dinsdag in De Vooravond: #ikdoenietmeermee-discussie & Sander Schimmelpenninck over The Social Dilemma
Jaap Jongbloed komt langs vanwege 20-jarig jubileum Opgelicht?!

Kijktip :

Ook in De Vooravond is er vanavond aandacht voor de #ikdoenietmeermee-discussie, op gang gebracht door artiesten als Famke Louise en Tim Douwsma. Zij stellen hun vraagtekens bij het huidige overheidsbeleid aangaande het coronavirus en dat komt hen op de nodige kritiek te staan. Fidan en Renze praten erover met millennial-expert Talitha Muusse. Wie zijn er verder te gast?

De gasten in De Vooravond - dinsdag 22 september

  • Sander Schimmelpenninck praat over het grote succes van de Netflix-documentaire The Social Dilemma, over de gevaren van sociale media.
  • Opgelicht?! bestaat 20 jaar. Het tv-programma is al twee decennia de schrik van elke fraudeur en oplichter, en dat viert presentator Jaap Jongbloed later vanavond met een speciale jubileumuitzending. Maar eerst schuift hij aan bij De Vooravond
  • Rutger Bregman schreef de absolute bestseller De Meeste Mensen Deugen. Voor cartograaf Carlijn Kingma was zijn boek het uitgangspunt voor een indrukwekkende tekening. Ze zijn alle twee te gast.
  • Muziek: Tim Knol met het Dutch String Collective

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: #ikdoenietmeermee-discussie & Sander Schimmelpenninck over The Social Dilemma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen