Dinsdag in Op1: Barry Atsma en Georgina Verbaan over KLEM

Dinsdag in Op1: Barry Atsma en Georgina Verbaan over KLEM
De gasten van dinsdag 22 september

Kijktip :

Barry Atsma en Georgina Verbaan vertellen vanavond bij Op1 over het laatste seizoen van de populaire dramaserie KLEM. Wordt het nog spannender dan seizoen 2? Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 22 september

  • Met nog 41 dagen te gaan tot de Amerikaanse verkiezingen lopen de gemoederen in beide kampen steeds hoger op. De dood van opperrechter Ruth Bader Ginsburg lijkt olie op het vuur te gooien. Bij Op1 vanavond Amerika-kenners Charles Groenhuijsen en Raymond Mens over deze kwestie.
  • In de serie KLEM wordt de dochter van een belastingambtenaar hartsvriendinnen met de dochter van een zware crimineel, met alle gevolgen van dien. In het nieuwe en laatste seizoen lopen de problemen nog hoger op. Vanavond geven hoofdrolspelers Barry Atsma en Georgina Verbaan alle ins en outs over het nieuwe seizoen KLEM.
  • Afgelopen 24 uur is het aantal nieuwe coronagevallen met 2250 gestegen en ook wereldwijd lijkt het virus te versnellen. Hoe is de toename te verklaren en moeten er nieuwe maatregelen worden genomen? Viroloog Anne Wensing legt het uit en Xander van der Wulp doet verslag van het coronadebat van vanavond, waar naar verwachting het kabinet opnieuw onder vuur ligt.
  • Tientallen BN’ers plaatsten maandagavond een filmpje op Instagram om mee te delen dat ze niet meer meedoen aan de coronamaatregelen. Ze verwijzen hierbij naar een brandbrief die kritische artsen naar collega’s en beleidsmakers stuurden. Psychiater Esther van Fenema en huisarts Lieneke van de Griendt ondertekenden de brief, waarnaar zanger Tim Douwsma verwijst.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 22 september gepresenteerd door Giovanca Ostania en Tijs van den Brink

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Barry Atsma en Georgina Verbaan over KLEM of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier