Dinsdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers over tweede golf

Dinsdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers over tweede golf
De gasten van dinsdag 22 september

Kijktip :

Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers spreken vanavond bij Jinek over de verontrustende situatie rond de tweede golf van het corona-virus. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - dinsdag 22 september

  • Gesprekken tussen Frank de Boer en de KNVB zouden in afrondende fase zijn.Ruud Gullit zet grote vraagtekens bij de sollicitatieprocedure van de nieuwe bondscoach en opent de aanval. Samen met Hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers, beiden lid van commissie Mijnals, legt hij vanavond uit waarom.
  • Onder de hashtag #ikdoenietmeermee heeft een groep bekende Nederlanders zich maandag via sociale media tegen de coronaregels gekeerd. Famke Louise, aangesloten bij de actie, doet vanavond bij Jinek haar verhaal.
  • Soenil Bahadoer is één van de beste koks die ons land rijk is. Zijn restaurant De Lindehof in Nuenen heeft twee sterren en bestaat dit jaar 25 jaar. En dit jaar is de man ook nog uitgeroepen tot 'Chef van het Jaar’ door restaurantgids Gault & Millau. Culinair journalist Joël Broekaert gaf zijn restaurant eerder een vijf sterren recensie. Vanavond zitten ze beiden aan tafel.
  • Hij is er: de gevreesde tweede golf. In het westen van het land zijn de teugels inmiddels aangetrokken, in de rest van het land houdt men zijn hart vast. Want nu het aantal besmettingen dag na dag nieuwe records verbreekt, groeit de vrees dat steeds meer mensen in het ziekenhuis belanden. Eva Jinek bespreekt de situatie met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb en Diederik Gommers over tweede golf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier