Tabitha staat donderdag centraal in nieuwe aflevering van Beste Zangers

Tabitha staat donderdag centraal in nieuwe aflevering van Beste Zangers
Jonge zangeres gaat als een raket

Kijktip :

Veel kijkers van middelbare leeftijd en ouder zullen haar wellicht niet heel goed kennen, maar de jonge zangeres Tabitha gaat al enkele jaren als een raket in de Nederlandse muziekindustrie. In de aflevering van Beste Zangers van donderdag 24 september wordt ze verrast met prachtige en bijzondere optredens van haar collega's.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wie is Tabitha?
Tabitha Foen-A-Foe (28) brak in 2017 landelijk door met haar eerste hit 'Is dit over', een duet Ronnie Flex. In de jaren daarna is ze uitgegroeid tot één van de populairste artiesten onder de jeugd, dankzij nummers als 'Hij is van mij', 'Moment' en 'Slapen met het licht aan'. In 2019 was ze zelfs de meest gestreamde artiest van Nederland.

Tekst gaat verder onder video's.

Verhaal
Nu krijgt ze haar eigen eerbetoon in Beste Zangers, waar collega's als Stef Bos, Miss Montreal en Suzan en Freek een nummer voor haar zingen. Best spannend, want Tabitha weet niet wat ze kan verwachten; er is in ieder geval één nummer waarvan ze hoopt dat het langskomt, omdat ze weet dat het haar diep zal raken. "Ik ben heel benieuwd wat iedereen heeft gekozen, en wat het verhaal daarachter is," aldus Tabitha.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tabitha staat donderdag centraal in nieuwe aflevering van Beste Zangers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier