Nieuw seizoen The Masked Singer vanaf vrijdag 25 september te zien op RTL 4

Nieuw seizoen The Masked Singer vanaf vrijdag 25 september te zien op RTL 4
Welke BN'er zit er in het pak?

Kijktip :

In 2019 bleek de muzikale familieshow The Masked Singer een onverwacht groot tv-succes te zijn op RTL 4. De kijkcijfers gingen naarmate de show zijn climax naderde zelfs richting de twee miljoen. Niet verrassend dus dat RTL heeft besloten een tweede seizoen te maken; dat is vanaf vrijdag 25 september te zien. Welke BN'ers gaan er dit jaar schuil in de extravagante pakken?

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zangcompetitie
Niet alleen is The Masked Singer een enerverende zangcompetitie, het is ook een spannend raadspelletje. Welke bekende Nederlander gaat er schuil in het pak van de aap? Wie heeft zich vermomd als een skelet, en welke BN'er is de zebra? Niemaand weet wie er mee doen, en het is aan de twee panels om er achter te komen welke bekende Nederlander in welk pak zit. Ruben Nicolai praat de optredens aan elkaar.

Tekst gaat verder onder video's.

Panels
Net als in het eerste seizoen bestaan de panels uit Gerard Joling en Buddy Vedder enerzijds en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver anderzijds. Door BN'ers goed te raden, kunnen ze punten verdienen. Ondertussen bepaalt het publiek in de zaal welke deelnemer het slechtst was, en aan het eind van de aflevering afvalt. Dan zal de deelnemer eindelijk zijn masker afzetten, en wordt duidelijk om wie het gaat.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Masked Singer vanaf vrijdag 25 september te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen