Nieuw seizoen Thank You for the Music gaat vrijdag van start op SBS6

Nieuw seizoen Thank You for the Music gaat vrijdag van start op SBS6
Muziekspelletje is eindelijk terug

Kijktip :

We hebben er wat langer op moeten wachten dan de bedoeling was vanwege het coronavirus (eigenlijk zou het nieuwe seizoen dit voorjaar al op de buis verschijnen), maar vanaf vrijdag 25 september kunnen we eindelijk weer genieten van het muzikale spelprogramma Thank You for the Music op SBS6 - mét een nieuwe teamcaptain.

Thank You for the Music gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Danny de Munk
Sanne Hans en Johnny de Mol keren terug als teamcaptain, maar Danny de Munk is nieuw in het programma. Hij neemt het plekje van Soundos el Ahmadi over. Elke week worden de captains gekoppeld aan een bekende Nederlander, met wie ze verschillende muzikale spelletjes spelen. In de eerste aflevering zijn Najib Amhali, Frans Duijts en Gwen van Poorten te gast.

Tekst gaat verder onder video's.

Zuiver zingen
Dit seizoen komen verder onder anderen Jim Bakkum, Edsilia Rombley en Monique Smit langs. Met de verschillende spellen kunnen de drie teams extra punten verzamelen, en met die punten kunnen ze na een gewonnen spel uit zes zangers en zangeressen iemand kiezen. Wie kan volgens de deelnemers het zuiverst zingen van de zes? In een bonusronde zijn hiermee veel punten te verzamelen.

Het nieuwe seizoen van Thank You for the Music is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Thank You for the Music terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Thank You for the Music gaat vrijdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV