Woensdag in Op1: André Hazes over zijn nieuwe album Thuis en meer

Woensdag in Op1: André Hazes over zijn nieuwe album Thuis en meer
De gasten van woensdag 23 september

Kijktip :

Volkszanger André Hazes komt met een nieuw, zeer persoonlijk album - Thuis - en hij wil hier graag over vertellen in de talkshow Op1. Hoe is de plaat tot stand gekomen?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - woensdag 23 september

  • André Hazes stond het afgelopen jaar zo ongeveer dagelijks in de krant met zijn relatieperikelen. Het leverde hem een nieuw album op, met naar eigen zeggen, zijn beste nummers tot nu toe. Vanavond vertelt hij over het roerige jaar dat hij achter de rug heeft, over zijn album ‘Thuis’ en uiteraard treedt hij ook op!
  • Komende zondag gaat de vierdelige serie I.M. over Ischa Meijer in première op het Nederlands Filmfestival. Het drama is gebaseerd op de gelijknamige roman die Connie Palmen een paar jaar na de dood van haar grote liefde schreef. De regie is in handen van Michiel van Erp en acteur Ramsey Nasr heeft het aangedurfd om in de huid te kruipen van de gevreesde interviewer, journalist en schrijver. Vanavond bij Op1 alvast een voorproefje!
  • Hanneke Schuitemaker, hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen Vaccines in Leiden, vertelt over de nieuwe stap die is gezet bij de ontwikkeling van een coronavaccin. In fase drie gaat er getest worden op een grote groep proefpersonen. Hoe gaat deze derde fase er precies uitzien en hoe lang gaat het nog duren tot het vaccin er daadwerkelijk is?
  • Het aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen neemt snel toe, de afgelopen week was er sprake van een verdubbeling. Specialist ouderengeneeskunde Nienke Nieuwenhuizen maakt zich grote zorgen. En Nico Garstman en Julian Hooikaas werken in de zorg. Net bijgekomen van het heftige voorjaar, moeten ze zich klaarmaken voor de tweede golf coronapatiënten.

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 23 september gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: André Hazes over zijn nieuwe album Thuis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier