Woensdag in Jinek: Jesse Klaver over de toename van coronabesmettingen

Woensdag in Jinek: Jesse Klaver over de toename van coronabesmettingen
De gasten van woensdag 23 september

Kijktip :

Net als veel andere landen is ook Nederland in de tweede golf van het coronavirus belandt. Veel politici maken zich zorgen, onder wie Jesse Klaver van GroenLinks. Hij zit vanavond bij Jinek om erover te praten. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 23 september

  • Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen en meer dan de helft van Nederland is straks ‘zorgelijk’ coronagebied. Hoe moet het nu verder? Bij Jinek praten we erover met epidemioloog Patricia Bruijning, politiek journalist Sven Kockelmann en Groen Links-leider Jesse Klaver.
  • De Vlaamse Evi Hanssen zei vorig jaar nietsvermoedend 'ja' tegen het programma ‘Over de Oceaan’. Ze had geen enkele verwachting, maar 5000 kilometer later stapte ze als een ander mens van boord. Het leverde haar veel levenslessen op die ze heeft gebundeld in haar boek ‘Ergens Onderweg’.
  • Vier jaar na de dood van Prince verschijnt deze week een gigantische heruitgave van het legendarische album Sign ‘O The Times. De superster had een speciale plek in zijn hart voor Nederland en de Nederlandse fans. We halen herinneringen op met fotograaf William Rutten, die Prince op de voet volgde en hem meerdere keren heeft ontmoet én Monique Klemann en Candy Dulfer, die nauw samenwerkten met Prince.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Jesse Klaver over de toename van coronabesmettingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen