Famke Louise betuigt spijt voor social media-actie en doet "een stap achteruit"

Famke Louise betuigt spijt voor social media-actie en doet "een stap achteruit"
Zangeres trekt boetekleed aan op social media

Nieuws :

Een dag nadat er in de media enorme ophef is ontstaan over de actie #ikdoenietmeermee, waar een groot aantal bekende Nederlanders zich achter schaarde, heeft het grootste deel hun steun voor de actie alweer ingetrokken. Famke Louise was de meest besproken BN'ers die meedeed, en ook zij trekt inmiddels het boetekleed aan op Instagram.

Kijk hier de hele uitzending van Jinek met Famke Louise terug.

Zenuwachtig
In een post op social media gaat de zangeres/rapper in op haar optreden bij Jinek, waar ze tegenover Diederik Gommers (de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care) zat. Ze beweerde met een stalen gezicht dat Nederlandse ondernemers zwaar worden getroffen door de crisis, en dat de maatregelen dus buitenproportioneel zijn. Nu zegt Famke Louise dat ze ontzettend zenuwachtig was, waardoor ze haar verhaal niet kon doen zoals ze wilde.

Tekst gaat verder onder video's.

Excuses
Famke Louise beweert: "Het is nooit mijn intentie geweest om mensen aan te sporen om laconiek om te gaan met de maatregelen die getroffen zijn rondom het Coronavirus. Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis." Ook vertelt de zangeres dat het nu tijd voor haar is om een stapje achteruit te doen, en op zoek te gaan naar iemand die haar flink bij kan scholen over het virus.

Bekijk de Instagram-post van Famke Louise hieronder. Hierboven zie je enkele video's van haar optreden in Jinek.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise betuigt spijt voor social media-actie en doet "een stap achteruit" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen