The Brokenwood Mysteries seizoen 2 vanaf vrijdag te zien op België Eén

The Brokenwood Mysteries seizoen 2 vanaf vrijdag te zien op België Eén
Vervolg van Nieuw-Zeelandse misdaadserie

Kijktip :

Spannende misdaad- en detectiveseries lijken de laatste jaren uitsluitend voorbehouden aan Europese landen als Groot-Brittannië, Zweden en IJsland, maar ook aan de andere kant van de wereld kunnen ze er wat van. Dat blijkt wel uit de Nieuw-Zeelandse serie The Brokenwood Mysteries. Het tweede seizoen is vanaf vrijdag te zien op België Eén.

Coach
The Brokenwood Mysteries speelt zich af in het op het eerste gezicht zo rustige provinciestadje Brokenwood - maar achter de idylle gaat een boel ellende schuil. In de eerste aflevering van het tweede seizoen zien we hoe de coach van het lokale rugbyteam, de Brokenwood Cheetahs, dood wordt aangetroffen. De manier waarop is luguber: hij is naakt vastgebonden aan een doelpaal.

Vrouwenslipje
De Brokenwood Cheetahs hebben een legendarische status verworven vanwege een eindeloze reeks nederlagen, en velen hopen dat daar nu verandering in komt. Inspecteur Mike Shepherd heeft andere zaken aan zijn hoofd: hij wil weten waarom de coach een vrouwenslipje in zijn keel had. Als er een tweede lijk wordt gevonden, zal Mike wellicht op zoek moeten naar een seriemoordenaar.

Het tweede seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Brokenwood Mysteries seizoen 2 vanaf vrijdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen