Britse thrillerserie Keeping Faith start vrijdag 25 september op België Eén

Britse thrillerserie Keeping Faith start vrijdag 25 september op België Eén
Advocate in mysterieuze situatie

Kijktip :

Vanaf vrijdag 25 september is de Britse thrillerserie Keeping Faith (een productie uit Wales) te zien op België Eén. De advocate Faith Howells (gespeeld door Eve Myles) staat hierin centraal. Zij belandt tegen wil en dank in een mysterieuze en angstaanjagende situatie.

Verdwijning
Faith krijgt te maken met een mysterieuze verdwijning: haar man én zakenpartner, Evan, is plotseling spoorloos. Ze gaat op zoek naar de waarheid, maar tijdens haar zoektocht stuit ze op de diepste geheimen van haar man. Faith begint zichzelf af te vragen hoe goed ze de man waarvan ze hield eigenlijk kende.

Werk
Ondertussen gaat het advocatenwerk van Faith gewoon door, en vlak na de verdwijning van haar man vertegenwoordigt ze de crimineel Steve Baldini. Hij lijkt meer te weten over de man van Faith en zijn vermissing. Zal de advocate alle geheimen van haar man ontrafelen, en hem ooit weer terugvinden? Of loopt deze zaak verkeerd af?

De Britse thrillerserie Keeping Faith is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 22.15 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britse thrillerserie Keeping Faith start vrijdag 25 september op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen