Fantastische misdaadfilm The Drop vrijdag te zien op Net5

Fantastische misdaadfilm The Drop vrijdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Tom Hardy is een veelzijdig acteur, maar we zien 'm toch het liefst aan het werk in keiharde, indrukwekkende misdaadfilms - zoals The Drop. Deze film is vrijdag te zien op RTL 7 en je kunt The Drop streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
The Drop gaat over de barman Bob Saginowski (gespeeld door Hardy) uit New York. Hij redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak en hierdoor wordt hij het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Op hetzelfde ogenblik bevindt hij zich middenin een duister complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waar hij werkt. Al snel raakt Bob verstrikt in allerlei duistere zaken, waarbij een duik in het duistere verleden onvermijdelijk is.

James Bond
Met The Drop voegde Tom Hardy opnieuw een fraaie film toe aan zijn indrukwekkende oeuvre. In de afgelopen twintig jaar is hij uitgegroeid tot één van de populairste acteurs in Hollywood, dankzij rollen in moderne klassiekers als Inception (2010), Warrior (2011), The Dark Knight Rises (2012), Mad Max: Fury Road (2015) en The Revenant (2015). Ook was hij al te zien in de fantastische serie Peaky Blinders. Wat wordt zijn volgende klus? Volgens de geruchten is Hardy de frontrunner om verkozen te worden tot de nieuwe James Bond, dus wie weet...

The Drop (2014) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op vrijdag 25 september om 22.50 uur te zien op Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV