Donderdag in De Vooravond: Duncan Laurence geeft voorproefje van debuutalbum

Donderdag in De Vooravond: Duncan Laurence geeft voorproefje van debuutalbum
De gasten van donderdag 24 september

Kijktip :

Ruim een jaar na zijn Songfestival-overwinning is het eindelijk zover: Duncan Laurence heeft zijn debuutalbum af. In De Vooravond geeft hij een voorproefje van de plaat, maar wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 24 september

  • Arts Rebecca Gomperts is de stuwende kracht achter Women on Waves, bekend van de ‘abortusboot’. De organisatie helpt vrouwen die hun zwangerschap willen afbreken in landen waar dat wegens wetgeving niet kan. Gomperts is opgenomen in de lijst 100 invloedrijksten van TIME Magazine!
  • Legendarische speeches, verdwenen Gouden Kalveren en heel veel film.Martin Koolhoven en Noa Johannes bespreken 40 jaar Nederlands Filmfestival (NFF).
  • Eindelijk! Het debuutalbum Small Town Boy van Duncan Laurence is af. En wij krijgen vanavond als eerste een voorproefje!
  • We duiken de geschiedenisboeken weer in met onze leraren Lucelle Comvalius, Marike Barendse en Tim Jacobs.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Duncan Laurence geeft voorproefje van debuutalbum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen