Donderdag in Jinek: Angela de Jong over genomineerden Gouden Televizier-Ring

Donderdag in Jinek: Angela de Jong over genomineerden Gouden Televizier-Ring
De gasten van donderdag 24 september

Kijktip :

De immer uitgesproken Angela de Jong is vanavond te gast bij Jinek om te praten over de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. Wie gaat er winnen? En wie zijn er nog meer te gast in Jinek?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 24 september

  • Ziekenhuizen zetten zich schrap nu het aantal corona-patiënten snel stijgt. Moeten we ons voorbereiden op een nieuwe lockdown? Dat vragen we voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers.
  • Hanneke de Marco ligt al sinds maart op de intensive care met corona. Haar dochter Anna de Marco vertelt hoe het nu met haar gaat.
  • We bespreken met tv-recensent Angela de Jong de drie genomineerden voor de Televizier-Ring: Beste Zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over mijn lijk.
  • Wie gaan er schuil achter de kostuums van de Lama, de Yeti en de Vuurvogel? Vanaf morgen zingen 15 BN’ers weer anoniem de sterren van de hemel in The Masked Singer. Panelleden Carlo Boszhard en Loretta Schrijver schuiven aan. En we hebben de eerste beelden van het nieuwe seizoen!

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Angela de Jong over genomineerden Gouden Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier