Nationale finale Junior Songfestival zaterdag 26 september te zien op NPO 3

Nationale finale Junior Songfestival zaterdag 26 september te zien op NPO 3
Wie gaat Nederland vertegenwoordigen?

Kijktip :

Op zaterdag 26 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Nationale Finale van het Junior Songfestival, zoals vertrouwd weer te zien op NPO 3. In deze spectaculaire liveshow in Rotterdam Ahoy wordt bepaald wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen.

Junior Songfestival gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vakjury
De optredens van vier acts worden beoordeeld door drie verschillende groepen: de kijkers thuis, een professionele kinderjury en een vakjury. In de jury's duiken een aantal bekende namen op. Zo wordt de vakjury gevormd door Ronnie Flex, Emma Heesters en Songfestival-winnaar Duncan Laurence, en nemen oud-winnaar Mathieu Hinzen en de meidengroep 6TIMES (die vorig jaar tweede werd) zitting in de kinderjury.

Finalisten
Robin, de girlband UNITY, het duo Janae en Jacky en de boyband T-Square zijn de finalisten die het grote podium in Ahoy mogen betreden voor een spetterende performance. Zij hebben maandenlang gerepeteerd om een fantastische show neer te zetten. De presentatie van de live-uitzending is in handen van Romy Monteiro en Buddy Vedder.

De Nationale Finale van het Junior Songfestival is op zaterdag 26 september om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de Nationale Finale van het Junior Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nationale finale Junior Songfestival zaterdag 26 september te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen