Zweedse thrillerserie Thin Ice gaat zaterdag van start op Canvas

Zweedse thrillerserie Thin Ice gaat zaterdag van start op Canvas
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Voor een goede thrillerserie moet je tegenwoordig in Scandinavië zijn, en dat heeft Canvas ook begrepen. Vanaf zaterdag 26 september is de spannende serie Thin Ice wekelijks met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender.

Onderzoeksschip
De serie begint vlammend, want aan het begin wordt er meteen een onderzoeksschip aangevallen voor de kust van Groenland. Het moment van de aanval is penibel: net op dat moment probeert de Arctische Raad overeenstemming te bereiken over een verdrag, waarmee oliewinning in het Noordpoolgebied moet worden verboden.

Politiek adviseur
De initiatiefnemer van het verdrag is de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Elsa Engström. Haar politiek adviseur, Viktor Baker, bevindt zich aan boord van het schip en dat is voor Elsa aanleiding om de bijeenkomst af te blazen. Ondertussen reist de zwangere vrouw van Viktor, inlichtingenofficier Liv Hermanson, naar Groenland om haar man te vinden.

De Zweedse thrillerserie Thin Ice is vanaf zaterdag 26 september wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zweedse thrillerserie Thin Ice gaat zaterdag van start op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen