Vanavond op tv: The Masked Singer is terug, The Brokenwood Mysteries seizoen 2

Vanavond op tv: The Masked Singer is terug, The Brokenwood Mysteries seizoen 2
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 september

Kijktip :

RTL 4 en SBS6 binden vanaf vanavond opnieuw de strijd met elkaar aan met de terugkeer van twee muzikale spelshows: The Masked Singer en Thank You for the Music. Verder onder meer het tweede seizoen van The Brokenwood Mysteries. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Masked Singer

RTL 4
20:00 uur

The Masked Singer is terug met een nieuw seizoen. Opnieuw gaan vijftien BN'ers onherkenbaar zingend de strijd met elkaar aan. In de meest bijzonere kostuums, zoals die van een aap, een skelet en een zebra, starten vijftien bekende Nederlanders aan de opmerkelijke zangcompetitie. Niemand weet wie er meedoen. De twee panels, met Gerard Joling & Boddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver, proberen te achterhalen wie er achter de pakken schuilgaan en zo punten te scoren.


Terug: Thank You for the Music

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van het muzikale spelprogramma Thank You for the Music elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Bij alle verschillende spelletjes kunnen de deelnemers extra punten verzamelen. Daarvoor moeten ze na een gewonnen spel uit zes zangers en zangeressen kiezen wie van hen het meest zuiver kan zingen. De teamcaptains zijn Johnny de Mol, Sanne Hans en Danny de Munk.


Tv-première: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de fantastische film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri uit. Wanneer maanden voorbij gaan zonder dat de dader van de moord op haar dochter gevonden wordt, doet Mildred Hayes een stoutmoedige zet. Ze schildert een controversiële tekst gericht op William Willoughby, het hoofd van de politie, op drie billboards die naar het stadje leiden. Wanneer officier Dixon, een kinderachtig moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt bij de zaak, verergert de strijd tussen Mildred en de politie van Ebbing.


Nieuw: The Brokenwood Mysteries seizoen 2

Eén
20:40 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nieuw-Zeelandse misdaadserie The Brokenwood Mysteries, die zich afspeelt in de op het eerste gezicht rustige provinciestad Brokenwood, elke vrijdag om 20:40 uur te zien op België Eén. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt de coach van het rugbyteam Brokenwood Cheetahs dood aangetroffen, naakt vastgebonden aan een doelpaal.


Nieuw: Keeping Faith

Eén
22:15 uur

Vanaf vanavond is de Britse thrillerserie Keeping Faith, een productie uit Wales, elke vrijdag rond 22:10 uur te zien op de Vlaamse tv-zender Eén. In de serie komt advocate Faith Howells in een mysterieuze situatie terecht wanneer haar echtgenoot en zakenpartner Evan verdwijnt. In haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze dat haar man geheimen had, en dus stelt ze zich de vraag hoe goed ze de man kent waar ze zoveel van houdt.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV