Jubileum 25 jaar Het uur van de wolf zaterdag gevierd met marathon-uitzending

Jubileum 25 jaar Het uur van de wolf zaterdag gevierd met marathon-uitzending
Wat is de beste documentaire ooit?

Kijktip :

Het kunst- en cultuurprogramma Het uur van de wolf viert op zaterdag 26 september haar 25-jarig jubileum met een speciale marathon-uitzending. Voordat die begint wordt de Gouden Wolf uitgereikt, de prijs voor de beste documentaire van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Interviews
Regisseur Marcel Goedhart en filmmaakster Marijn Frank onderzoeken de vijftien beste documentaires uit de historie van Het uur van de wolf. Ze blikken aan de hand van sleutelscènes en interviews met hoofdpersonen en makers terug op hun werk. Hoe kijken zij terug op de documentaire en wat heeft die teweeggebracht? Ook reiken Goedhart en Frank de Gouden Wolf uit voor de beste documentaire.

Marathon-uitzending
Aansluitend kunnen liefhebbers de hele nacht genieten van een marathon-uitzending van Het uur van de wolf, waarin de volgende documentaires te zien zijn:

  • 00.15 uur: O Amor Natural
  • 01.35 uur: Dance or Die
  • 02.30 uur: Bloot - een film over acteren
  • 03.35 uur: De jacht op mijn vader
  • 04.35 uur: Boudewijn de Groot - Kom nader
  • 06.05 uur: Voor de dans - Dedicated to Dance

De marathon-uitzending van Het uur van de wolf is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september vanaf 23.15 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jubileum 25 jaar Het uur van de wolf zaterdag gevierd met marathon-uitzending of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen