Prachtige muziekfilm Begin Again dinsdag te zien op SBS9

Prachtige muziekfilm Begin Again dinsdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Muziekfilms zijn er in allerlei soorten en maten, maar in veel gevallen komt het op hetzelfde neer: een jong talent hoopt zijn of haar weg te vinden in de muziekindustrie, maar dat gaat met vallen en opstaan. Weinig films hebben dit verhaal beter verteld dan Begin Again. Deze prachtige film is dinsdag te zien op SBS9 en je kunt Begin Again streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Gretta is een Britse singer-songwriter die het samen met haar vriend Dave probeert te maken in New York. Wanneer Dave kennismaakt met de roem raakt hij worden de verleidingen al snel te groot; hij verdwaalt in zijn eigen sores en laat de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City.

Prachtig acteerwerk
Begin Again is met veel verve geregisseerd door de Ier John Carney, de ongekroonde koning van de muziekfilm. Hij is ook verantwoordelijk voor pareltjes als Once (2007) en Sing Street (2016). In Begin Again kan Carney beschikken over twee buitengewoon charismatische hoofdrolspelers: de veelzijdige Keira Knightley en de altijd fantastische Mark Ruffalo. Zij worden ondersteund door een keur aan acteertalent: van Catherine Keener en Hailee Steinfeld tot James Corden. Zelfs de zangers Adam Levine (Maroon 5) en CeeLo Green (Gnarls Barkley) hebben een rolletje.

Begin Again (2013) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 29 september om 23.10 uur te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV