Nieuwe realityserie Ik geloof in mij volgt artiesten op weg naar doorbraak

Nieuwe realityserie Ik geloof in mij volgt artiesten op weg naar doorbraak
Vanaf 16 oktober te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf vrijdag 16 oktober is de nieuwe realityserie Ik geloof in mij te zien op SBS6. Hierin worden zeven Nederlandse artiesten gevolgd in hun weg naar de doorbraak. Zelf zijn ze overtuigd van hun kwaliteiten als ras-entertainers, die overal een feestje van maken. De weg naar succes kan echter lang en moeilijk zijn.

Ik geloof in mij gemist? Kijk vanaf 16 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Roeping
Met hard werken, eigen creativiteit en een rotsvast geloof in jezelf hopen René Le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld, Johan Kettenburg, Walley Mckey, Dave van Well en Gio uiteindelijk landelijke bekendheid te vergaren. De één noemt zijn talent "een gouden keeltje", de ander vindt het een gave en weer een ander denkt zelfs dat het zijn roeping is. "Ik hoor gewoon bij die toppers!" aldus René de Wit, beter bekend als René Le Blanc - of de Nederlandse Engelbert Humperdinck. En Rutger van Barneveld wil met een zelfgeschreven nummer eindelijk doorbreken.

Lemming
Ook Wally Mckey, die in de jaren zeventig met zijn band Lemming al aan de roem heeft kunnen ruiken, Dario, bekend van zijn feestcover van 'De Clown', Hazes-zanger Johan Kettenburg, de goedlachse Dave van Well en de nog maar zestien jaar oude Haagse Gio weten dat hun hoogtepunt nog moet komen. In Ik geloof in mij worden ze gevolgd op de - soms hobbelige - weg naar die ene grote hit waarmee ze Nederland willen veroveren. We krijgen een bijzonder inkijkje in hun privéleven en hun muzikale carrière.

De nieuwe realityserie Ik geloof in mij is vanaf vrijdag 16 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Ik geloof in mij volgt artiesten op weg naar doorbraak of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier