Maandag 28 september in Chateau Meiland: Montana vertrekt bijna

Maandag 28 september in Chateau Meiland: Montana vertrekt bijna
Wat gaan we zien in nieuwe aflevering?

Kijktip :

De liefhebbers hebben er maar liefst een week op moeten wachten (in verband met de wedstrijd NS Mura - PSV en de finale van de Europese Super Cup), maar op maandag 28 september staat er gelukkig weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland op het programma. Het is wel meteen een trieste bedoening: dochter Montana vertrekt bijna.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verzengend heet
Ook op Chateau Marillaux zucht men onder de verzengende hitte van de afgelopen zomer, en dus besluit Maxime om wat klusjes te doen in de heerlijk koele kelder. Dat wordt plotseling een stuk spannender wanneer ze een geheime gang ontdekt. Zal ze dan eindelijk haar gedroomde schat vinden? De ruimte is echter behoorlijk nauw.

Tekst gaat verder onder video's.

Uit eten
Maxime overpeinst al om de kleine Claire of hondje Bommel in het gat te duwen, maar ondertussen heeft Martien er al geen geloof meer in. Tussen alle heisa door is het ook nog eens de laatste dag van Montana op het chateau, voor ze weer vertrekt. De familie gaat uit eten en daar worden Erica en Martien verrast: ze zijn helemaal vergeten dat ze 35 jaar geleden voor de eerste keer trouwden.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag 28 september in Chateau Meiland: Montana vertrekt bijna of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen