Maandag in Voor hetzelfde geld: Edith en Peter zoeken rust en ruimte

Maandag in Voor hetzelfde geld: Edith en Peter zoeken rust en ruimte
Verhuizen ze naar het platteland?

Kijktip :

Op maandag 28 september is er weer een nieuwe aflevering van het programma Voor hetzelfde geld te zien, waarin presentatrice Natasja Froger diverse Nederlanders de kans geeft om te ontdekken wat hun geld waard is. Hoeveel 'huis' kunnen ze kopen met hun budget op verschillende plekken in het land?

Voor hetzelfde geld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Haarlem
Edith en Peter wonen momenteel in Haarlem, maar als ze in hun huidige hoekhuis in de Noord-Hollandse provinciehoofdstad hadden kunnen proefwonen, hadden ze het nooit van hun leven gekocht. Het stel ergert zich groen en geel aan veel aspecten van het leven in een drukke stad in het westen van het land.

Platteland
Als echte Texelaar wil Peter niets liever dan op het platteland wonen. Ook Edith kan niet wachten op een prachtig huis met veel ruimte, met zicht op een wei vol schaapjes. Reistijd speelt voor het koppel geen rol en dus gaan ze twee dagen op pad met Froger, kriskras door Nederland.

Voor hetzelfde geld is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Voor hetzelfde geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV