Vrijdag in De Vooravond: Lodewijk Asscher blikt terug op bewogen politieke maand

Vrijdag in De Vooravond: Lodewijk Asscher blikt terug op bewogen politieke maand
De gasten van vrijdag 25 september

Kijktip :

Aan het eind van de eerste maand van De Vooravond wordt met diverse gasten teruggeblikt op september. Eén van hen is Lodewijk Asscher, die de bewogen politieke maand zal bespreken. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 25 september

Het is de laatste vrijdag van de maand, dus blikken we terug met:

  • Lodewijk Asscher, hij viel op als uitmuntend debater in de Algemene Politieke Beschouwingen en de corona-debatten die volgden.Emma Wortelboer bespreekt de bioscoophit Tenet.Frank Evenblij kijkt naar het sportnieuws van de afgelopen maand en Edson da Graça is groot fan van comedian Dave Chapelle, die met zijn show Sticks & Stones twee Emmy Awards won.

En verder in deze uitzending:

  • Na twee decennia afwezigheid was afgelopen zondag de hitserie All Stars weer terug op de buis! En scoorde meteen schitterende kijkcijfers. De voetballers van weleer hebben hun kicksen aan de wilgen gehangen, nu zien we hun kinderen aan de bal in All Stars & Zonen. Aan tafel: regisseur Jean van de Velde met acteurs Daniel Boissevain en Sabri Saddik.
  • We sluiten af met Dio, hij speelt zijn nieuwe single!
  • En op vrijdag altijd een nieuwe aflevering van Ja Toch! Niet Dan?, waarin de Rotterdamse zussen Petra en Monique elke vrijdag samen met hun moeder Marja het nieuws doornemen.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Lodewijk Asscher blikt terug op bewogen politieke maand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen