Slotaflevering Restaurant Misverstand maandag te zien op SBS6

Slotaflevering Restaurant Misverstand maandag te zien op SBS6
Bijzondere periode wordt afgesloten

Kijktip :

Het was één van de meest hartverwarmende programma's van de afgelopen tijd: Restaurant Misverstand. Hierin gingen negen relatief jonge mensen met dementie aan de slag in een restaurant, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw en met Johnny de Mol als steun en toeverlaat. Maandag 28 is de laatste aflevering te zien op SBS6.

Restaurant Misverstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Veel plezier
Het was op voorhand een enorme uitdaging voor de jonge Alzheimer-patiënten, maar uiteindelijk hebben alle negen deelnemers van Restaurant Misverstand een fantastische tijd gehad in het etablissement van Blaauw. Nu is het tijd voor hun laatste shift in het restaurant, waar ze met ontzettend veel plezier gewerkt hebben.

Lach en een traan
Net zoals het geval was in de voorgaande afleveringen gaat ook het afscheid gepaard met een lach en een traan. De negen deelnemers liepen regelmatig aan tegen de grenzen van hun kunnen, die behoorlijk zijn aangetast door hun ziekte. Toch leggen ze in de slotaflevering nog één test af: hebben de afgelopen weken aantoonbaar resultaat opgeleverd?

De laatste aflevering van Restaurant Misverstand is op maandag 28 september om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Restaurant Misverstand maandag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen